Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Året runt från 1981.

Reportage: Laura Wessberg från Uppsala fyller snart 19 år. Hon är 1,79 cm lång och en riktig sportflicka! Nu är hon stor favorit i Året Runts tävling om att bli Lucia! Hela familjen Wessberg presenteras: pappa Göran Wessberg som är ekonomichef, mamma Lillemor Wessberg, sonen Emil Wessberg som kallas för "Mille" och Stina Wessberg. Inte nog med att Laura Wessberg är en stor talang inom volleyboll. Hon spelar teater också! Laura Wessberg intervjuas.

Reportage: Margit Borgström är musiklärare och hon bor i en villa i Umeå tillsammans med maken Rolf Borgström och barnen Hanna Borgström, Emma Borgström och Frida Borgström. Margit Borgström är 1,72 cm lång och hon väger 60 kilo. Hon växte upp i ett frireligiöst hem i Söderåkra utanför Kalmar. När hon var tolv år gammal jobbade hon i pappans snickerifabrik där hon satte ihop fönsterkarmar. Numera är hon dock känd för att hon leder de mycket populära programmen "Hela kyrkan sjunger" från Filadelfiakyrkan i Umeå. Margit Borgström är frälst! Nu berättar hon om sitt liv i en lång intervju.

Reportage: Stefan Branth är landslagsman i orientering och snart färdig läkare. Nu ser vi honom på bild tillsammans med mamma Eja Branth samt idrottskompisarna Kjell Lauri och Jörgen Mårtensson. Stefan Branth berättar att han har lidit av ulcerös kolit. Eja Branth var förtvivlad. Nu satsar hela familjen Branth på hälsokost och vegetarisk mat!

Reportage: Klass 6D i Byggdalsskolan i Sollentuna har bjudit in en hel skolklass från Jugoslavien. Lärarna heter Anna Forseryd och Kerstin Helmers. Tolvåriga Anna Bojovic, även kallad Bozana Bojovic intervjuas. "Det här är det roligaste jag har varit med om i mitt liv". Hennes pappa heter Petrasin Bojovic och det var han som tog initiativet.

Reportage: Komikern och skådespelaren Gösta Bernhard skriver själv om sitt eget liv.

Reportage: Kalle Ståhl från Värmdö är en fantastisk uppfinnare. Nu slår han japanerna på fingrarna!

Reportage: TV-profilen Henrik S. Järrel i stor intervju. Han är son till den store Stig Järrel och populär i programmet "Sånt är livet". Nu berättar han om sitt engagemang för Moderaterna och om hur det är att vara skilsmässobarn tillsammans med systern Helen Järrel. Han har varit invandrarlärare i svenska.

Reportage: Margareta Grafström i Härnösand intervjuas om sin forskning i gamla seder och bruk.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Varenr. 577313471

Visninger 579

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Året runt 50 1981 Laura Wessberg, Margit Borgström, Stefan Branth, Anna Bojovic

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

390 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?