Beschrijving

Vertaald door

Ekologisk basilika som både har smak och doft av kanel. Går att använda i örttéer och olika kryddblandningar. Jättegod i kyckling- och färsrätter. Även vacker att se på. Blommorna, som går att äta, är lavendelfärgade med violetta blad runt om. Även bladen har violetta bladnerver.

Frösorten ingår i Organic Way , en ny serie ekologiska fröer där man satsat på att utveckla särskilt sjukdomsresistenta sorter som också ger hög avkastning. Fröportionerna är väl tilltagna.

Förodls inomhus i såjord. Sådjup: Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Placera de små sticklingarnai i ett varmt och skyddat läge utomhus.Kan även krukodlas inomhus året runt.

Påsen innehåller omkring 400 (0,5g) certifierade och spårbara ekologiska frön och är märkt med EU-märket för certifierade ekologiska produkter, det så kallade EU-lövet.

Grobarhet i laboratorietest: 90%.

Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som avslutas inom maximalt tre dagar. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar. Påsen med dessa frön väger dock mer än vanligt. Därför kan portot vid samfrakt bli lite högre än normalt.

Item nr. 582906179

Aantal keer bekeken 273

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Eko kanelbasilika. Med smak och doft av kanel!

Prijs

SEK 25

Frejasfröer

Dalum, Zweden

5.0

Frejasfröer

Bedrijf

Top verkoper

2 732 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?