Beschrijving

Vertaald door

Amsterdam 2 är en tidig sort som odlas för färskkonsumtion eller kort lagring. Skördas 80 dagar efter att fröna grott. Morötterna är cylindriska och 15-17 centimeter långa.
Organic Way är en ny serie ekologiska fröer där man satsat på att utveckla särskilt sjuksdomsresistenta sorter med hög avkastning.

1600-2000 (2g) certifierade och spårbara ekologiska frön märkta med EU-märket för certifierade ekologiska produkter, det så kallade EU-lövet. Mer information om verifieringen finns på fröpåsen.

Sås på växtplatsen när jorden när jorden blir varm och reder sig i april-juni eller i oktober -november för tidig skörd våren året efter. Sådjup: 1 centimeter. Vattna jorden före sådd och fortsätt att hålla jorden fuktig till dess att fröna grott. Så och skörda i omgångar hela säsongen. För att slippa gallring, så fröna mycket glest med trettio centimeter mellan raderna. Morot uppskattar genomsläpplig och sandig jord. Byt helst växtplats varje år och täck plantorna med fiberduk. Då undviker du sjukdomar och skadeinsekter.

Påsen med de här fröna väger lite mer än vanligt. Därför kan portot bli lite högre än normalt.

Item nr. 514913947

Aantal keer bekeken 645

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Eko morot 'Amsterdam 2´ Frön av hög kvalitet!

Prijs

SEK 29

Frejasfröer

Dalum, Zweden

5.0

Frejasfröer

Bedrijf

Top verkoper

2 731 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?