Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

En högkvalitativ elektrisk spannmålskvarn med en kapacitet på 1000G. Den är liten i storleken, lätt i vikt, hög effektivitet och lätt att använda.

Produkten är gjord av livsmedelsklassat rostfritt stålmaterial, säker och hållbar. Den kan mala 1000 g mat på en gång. Den har även säkerhetsöverbelastningsskydd för att förhindra att motorn brinner ut. Den kan snabbt krossa olika uttorkad mat, ris, majs, sesam, sojabönor, fiskfoder, paprika, mediciner etc. och är lämplig för olika material.

- Rostfritt stål av livsmedelskvalitet

-Överbelastningsskydd

- Kraftfull motor

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Material av livsmedelskvalitet,
Den är gjord av rostfritt stålmaterial, hållbar och robust. Genom att använda vassa blad med en hastighet på 28 000 r/min kan den krossa olika uttorkad mat snabbt och enkelt.

- överbelastningsskydd,
Utrustad med överbelastningsskyddsknapp för att säkerställa maskinsäkerhet. När överbelastning uppstår stängs den av automatiskt. Startar enkelt om efter 10 minuter med en knapptryckning.

-hög effektivitet,
2000W högeffekts ren kopparmotor, stor kapacitet att mala 1000g på en gång, vilket avsevärt förbättrar malningseffektiviteten för mat.

- Svängkvarn,
Gungtypen är bekvämare än den vertikala typen. Du kan hålla i handtaget och svänga kroppen för att hälla ut pulvret och använda en borste för att rensa bort det återstående pulvret.

- Noggrant designade detaljer,
Designad med flera spännen för att dra åt locket. Den röda tidsinställaren låter dig ställa in arbetstiden fritt (0-5 minuter). Den har också en ventilerad design och fyra halkfria gummikuddar.

- Har många användningsområden,
En effektiv vetekvarn som kan mala sojabönor, hirs, svart ris, majs och andra spannmål.

Produktspecifikationer:

Material: Rostfritt stål

Motorhastighet: 28000 rpm

Effekt: 2000 watt

Kapacitet: 2,2 lbs/1000 g

Drifttid: 0-5 minuter

Intervalltid: 5-10 minuter

Mått: 360 x 191 x 134 mm/14,1 x 7,5 x 5,2 tum

Nettovikt: 6,6 kg/14,5 lbs

Paket innehåll:

1 x kvarn

1 x borste

1 x precisionsnät

2 x kolborstar

2 x blad

1 x manual

Funktioner och detaljer:

-Högkvalitativt material: Denna spannmålskvarn är gjord av livsmedelsklassat rostfritt stål, vilket är tufft och hållbart, vilket ökar slitstyrkan. Den erbjuder också vassa rostfria blad som lätt kan krossas.

-Hög säkerhet: designad med överbelastningsskyddsknapp. När överarbete är på stängs den automatiskt av och startar om enkelt med en knapp (bättre efter 10 minuter). Det kan skydda motorn från att brännas ut och förlänga kvarnens livslängd.

-Kraftfull motor: Vår elektriska spannmålskvarn är utrustad med en 2000-watts kraftfull helkopparmotor med en hastighet på upp till 28000r/min, du kan få det fina och ömtåliga pulvret bara på några minuter, lätt att använda.

- Genomtänkta detaljer: Slitstark konstruktion, spännedesign, kan dra åt locket för att förhindra att pulvermaterial spills. Motorns kylhål säkerställer god värmeavledning. Utrustad med timerfunktion kan krossfinheten justeras genom tidsinställning.

-Bred applikation: liten storlek, lätt vikt och kompakt struktur, vilket säkerställer fri användning vid alla tillfällen. Den elektriska krossen kan snabbt krossa olika uttorkad mat, ris, majs, sesam, sojabönor, fiskfoder, paprika, mediciner etc. och är lämplig för olika material.

Item nr. 631417394

Aantal keer bekeken 120

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

28000 rpm 1000g kapacitet elektrisk spannmålskvarn, hög effektivitet, lättanvänd

Prijs

SEK 1 959

roligstation

Sundbyberg, Zweden

5.0

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

169 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?