Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Vattenkyld spindelmotor, ER11 chuck, tre lager.

Denna spindelmotor använder avancerade lager och högkvalitativa rostfria stålmaterial, och dess livslängd är tre gånger så lång som för vanliga spindelmotorer. Det används ofta i graveringsmaskiner för trä, sten, metall och andra material.

-Tekniska parametrar

-ER11 standardhylsa

- starkt lager

- Lågt ljud och värmeavledning

- fint utförande

Huvuddrag:

- dynamisk balansdesign,
Till skillnad från andra frässpindelmotorer har denna innovativ och avancerad dynamisk balanseringsteknik. Fördelarna med ER11 standardhylsa är god styvhet, tillräcklig styrka, unik dräneringsdesign och hög precision.

-Tre högkvalitativa lager,
Produktens lager erbjuder två betydande fördelar: utmärkt hållbarhet och rostbeständighet. Hög hastighet (8000-24000R/min) och stark kraft ger högre effektivitet än tidigare.

- ljudreducering och vattenkylning,
Spindelmotorn har lågt ljud och undviker hörseltrötthet. Vattencirkulation används för att kyla värmen som genereras när spindeln går med hög hastighet, vilket har en god värmeavledningseffekt.

- Material av hög kvalitet,
Den rostfria stålkroppen säkerställer större kraft och längre livslängd; till skillnad från vanliga aluminiumklädda trådar använder denna produkt syrefria kopparspolar för att säkerställa högkvalitativ bearbetnings- och gravyrprestanda.

- Utsökta inredningsdetaljer,
Denna vattenkylda spindelmotor är designad med ett inbyggt dammskydd, och den galvaniserade kranen är inte oxiderad och rostig. Uppgradera flygkontakten för att helt enkelt säkerställa stabiliteten på ströminmatningen.

- flera applikationer,
De vanligaste materialen för den vattenkylda motorn är trä, sten, mögel, metall och så vidare. Den är lämplig för maskintillverkning, plåtbearbetning, skyddsräcken, fabriker, varv, hemförbättring, konstruktion och andra områden.

Produktspecifikationer:

Effekt: 1,5 kW

Spänning: 220V~250V

Frekvens: 400 Hz

Hastighet: 8000-24000 rpm

Runout: mindre än 0,005 mm

Produktmått: 2,6 x 8,6 tum/6,5 x 21,75 cm

Vikt: 8,4 lbs/3,8 kg

Paket innehåll:

1 x 1,5kw vattenkyld spindelmotor

Funktioner och detaljer:

-Rostfritt stål 304-hölje: Den högkvalitativa vattenkylda spindelmotorn antar ett rostfritt stål 304-hölje, som kan användas under lång tid. Motsvarande specifikation visas på skalet, och pilens riktning indikerar spindelmotorns rotationsriktning.

- Hållbart kullager: en vattenkyld spindelmotor med hög effekt med hög hastighet på 8000-24000 rpm.

-Hög hastighet: Produkten antar avancerade lager med hög precision och hållbarhet. Förbättrar avsevärt hårdhet och rostbeständighet.

-Precis spännhylsa Kit: Innehåller en uppsättning högprecisionshylsor. ER11 (3,175 mm, 4 mm), dess slag är mindre än 0,005 mm.

-Pålitlig flygplugg: Den högeffektiva vattenkylda spindelmotorn är utrustad med en flygplugg, som har egenskaperna för snabb anslutning och separation, bra miljöbeständighet och hög tillförlitlighet. Kontaktytan är stor, gränssnittsstorleken är liten, inte exponerad, säker och inte lätt att korrodera.

- Bred applikation: Denna vattenkylda spindelmotor är speciellt designad för graverings-, fräs- och slipmaskiner. Den har godkänt ISO9001 kvalitetscertifiering.

Item nr. 606 573 721

Aantal keer bekeken 1 243

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

1,5KW 8000-24000rpm vattenkyld spindelmotor med ER11 spännhylsa, nästan helt ny

Prijs

SEK 2 259

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

218 beoordelingen

Lees recensies