Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

BS-0 Precision Indexing Head, MT2 Headstock Taper, komplett kit, lätt att använda.

Delningshuvudet ser inte bara bra ut, utan det låter dig göra mer med din fräsmaskin: mät specifika vinklar och dela cirklar i lika stora bågar.

Produkten är utrustad med 3 utbytbara indexeringsplattor och tailstock för att säkerställa mer exakt och stabilt arbete. Det kommer att vara din perfekta assistent för att bearbeta frässkåror, skära kugghjulständer, krökta frässkåror eller borra bulthål runt omkretsen av en del.

- Solid gjutjärnskonstruktion

- Justerbart indexeringshuvud

-Indexeringsplatta med hög precision

- Starkt stöd för arbetsstycket

Huvuddrag:

- Stel och robust kropp,
Delningshuvudet är av solid kvalitet och har lång livslängd. Har en spegelfinish som är nötnings- och rivbeständig för en diskret look.

- Justerbar huvudstock,
Delningshuvudet kan lutas från 10 grader under horisontellt till 90 grader vertikalt. Detta är praktiskt om du vill skära en del i vinkel.

-Direkt indexeringsplatta,
Genom att vrida den första nivån av extruderingsstift går stiften in i plattan och du kan dela upp hela cirkeln i 2, 3, 4, 6, 8, 12 eller 24 lika delar. Ytterligare ett lager hindrar spindeln från att vibrera under bearbetningen.

- Mer exakta tallrikar,
Delningshuvudets högprecisionsprestanda realiseras genom de indirekta delningsplattorna A, B och C. Alla divisioner från 2-50 kan göras, men vissa divisioner från 51-380 kan inte realiseras. Kontrollera bruksanvisningen innan du ställer in.

- Stark MT2 Stjärtstock,
MT2 Stjärtstock ger ett starkt stöd för arbetsstycket som bearbetas. Det är särskilt användbart när arbetsstycket är relativt långt och smalt.

-Brett utbud av applikationer,
Denna roterande indexerare används på borden för fräsning och andra verktygsmaskiner, inklusive borr-, slip- och borrmaskiner.

Produktspecifikationer:

Gunga: 6-1/2" (16,5 cm)

Mitthöjd: 3-15/16" (10 cm)

Headstock kona: MT2

Nettovikt: 50,7 lbs (23 kg)

Huvudstockens mått: 9,5" x 7,5" x 6,5" (24 x 19 x 16,5 cm)

Stjärtstock-mått: 3,5" x 6" x 4" (9 x 15 x 10 cm)

Paket innehåll:

1 X delningshuvud

3 x Skiljeplattor

1 x Stjärtstock

1 x 125 mm 3-käftchuck

Funktioner och detaljer:

-Solid gjutjärnskonstruktion: Svängning: 6-1/2"/168 mm. Indexeringshuvudet är hårt spegelpolerat för slitstyrka och är ett bra val för långvarig användning. Dess ömtåliga delar fungerar felfritt och indexerar matematiskt materialet som ska vara klippa.

- Lätt att justera: Fräsmaskinens indexeringshuvud kan lutas från 10 grader under horisontellt till 90 grader vertikalt, så att du kan hantera föremål av olika storlekar genom att ändra vinkeln.

-Högprecisionsindexeringsplatta: Universal indexeringshuvud med direkt indexeringsplatta och utbytbar indexeringsplatta på huvudet, och två utbytbara indexeringsplattor med olika antal hål. Avdelare ställer in det exakta avståndet mellan sticklingar.

- Starkt stöd för arbetsstycket: Produkten inkluderar även en ändstock, som kan ge ett starkt stöd för de långa metallstänger du har att göra med, vilket ger ett stabilare arbetstillstånd.

- Brett användningsområde: Denna roterande indexerare används på bordet för fräsmaskiner och andra verktygsmaskiner, inklusive borrmaskiner, slipmaskiner och borrmaskiner.

Item nr. 606780708

Aantal keer bekeken 239

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

precisionsindexeringshuvud med indexeringsplatta, tailstock/125mm/3-käftchuck

Prijs

SEK 4 795

roligstation

Sundbyberg, Zweden

5.0

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

173 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?