Beschrijving

Vertaald door

Gör dig redo för en intensiv och explosiv krigsupplevelse med Call of Duty: Modern Warfare 2 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en nervkittlande resa genom modern krigföring där varje sekund räknas och varje beslut kan vara avgörande för överlevnaden.

I Call of Duty: Modern Warfare 2 kliver spelaren in i rollen som en elitsoldat som är utsänd för att bekämpa en global terroristhot. Utforska en rad olika platser runt om i världen, delta i intensiva strider och utför spännande uppdrag för att stoppa fienden och rädda världen från totalt kaos.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och adrenalinpumpande actionen i Call of Duty: Modern Warfare 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av FPS-genren eller bara letar efter en spännande och actionfylld spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska ljud och intensiva multiplayerlägen tar Call of Duty: Modern Warfare 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom krigets skoningslösa värld där varje strid är en kamp för överlevnad. Ge dig ut på slagfältet, samarbeta med dina kamrater och visa upp dina färdigheter för att bli en legendarisk krigshjälte.

Oavsett om du är en samlare, en FPS-entusiast eller bara en spelare som söker en spännande och oförglömlig spelupplevelse, kommer Call of Duty: Modern Warfare 2 till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och action till din spelupplevelse. Ta kontroll över din soldat och gör dig redo för en episk strid mot terrorn med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Item nr. 629684519

Aantal keer bekeken 85

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Call of Duty Modern Warfare 2 (Begagnad)

Prijs

SEK 49

EmporiumSweden

Göteborg, Zweden

4.9

EmporiumSweden

Bedrijf

12 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?