Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Industrivärlden i Bheta-Decima håller på att kollapsa, dess yta härjas av det brinnande skräpet och nedsmutsade invånarna i rymdhulken Gallowdark. I det efterföljande kaoset skickar en Magos Biologis ett brådskande nödanrop – och besvaras av en scoutgrupp från Raven Guard, bunden av en hundra år gammal skuld för att utvinna honom och hans forskning från ett sönderfallande havriggkomplex. Men ett avlivningsteam från Blades of Khaine har skickats ut för att förhindra deras flykt – och själva ödet för Aeldari kan bero på det.

Kill Team är ett fartfyllt skärmytslingsspel med taktiskt spelande och spända uppdrag. Den nya säsongen börjar med Kill Team: Salvation, som ser agenter stöta ihop sig i ruinerna av en förorenad planet. Den här boxen innehåller två nya kill-team – en scoutgrupp av Space Marine Neophytes och ett Blades of Khaine-dödslag bildat av elaka Striking Scorpions. Du hittar också en Salvation Rig Apparatus-terränguppsättning för att uppgradera din killzone, en bok fullpackad med bakgrundsinformation, nya uppdrag och regler för båda killteamen, plus två uppsättningar datakort och tokens för att hålla dina spel igång smidigt.

Denna förpackning innehåller:
– Killteam med mjukt omslag på 88 sidor: Frälsningsbok: All bakgrund, konstverk och regler du behöver för båda de två killteamen i lådan, plus berättelsen om Bheta-Decima, nya uppdrag, en infiltrationskampanj och regler för Killzone: Bheta-Decima terränguppsättning.
– Scout Squad: Space Marines under träning, som använder lättare rustningar och krigsutrustning för att utföra smyguppdrag och bevisa sin förmåga. Dessa flerdelade plastminiatyrer inkluderar 10x Scouts, var och en beväpnad med en bultpistol, hagelgevär eller bultpistol och kniv. Dessa modeller kommer med en mängd olika kosmetiska och uppgraderingsalternativ, så att du kan bygga specialister som en Tracker eller Sniper.
– Striking Scorpions: Aeldari Aspect Warriors beväpnade med kedjesvärd och shuriken-pistoler, tränade att jaga i skugga och döda med ett plötsligt slag. Dessa flerdelade plastminiatyrer inkluderar 10x Striking Scorpions, varav två kan byggas som Exarchs med en mängd olika vapenalternativ, samt 2x Striking Scorpion Aspect Shrine-modeller att använda som polletter.
– Frälsningsriggapparat: Nyckelmekanismer som styr vitala funktioner i utvinningsriggen som båda dödarlagen slåss om. Dessa flerdelade plastminiatyrer inkluderar 5x bitar av Kill Team-terräng, avsedda för användning i uppdragen som finns i boken, tillsammans med Killzone: Bheta-Decima terrängset.
– Överföringsark: En mängd olika vattenrutschbanor för att enkelt dekorera dina killteam med detaljerade markeringar och ikonografi. Inkluderar 1x Aeldari Craftworld Transfer Sheet, 1x Space Marines Transfer Sheet och 2x Raven Guard Primaris Transfer Sheets.
– Datakort: Se till att spelen fungerar smidigt med referenskort som beskriver varje lags operatörer, spel, förmågor, utrustning och Tac Ops, plus referenskort för de medföljande tokenbladen. Inkluderar en kortlek med 34x Scout Squad Kill Team-kort och en kortlek med 40x Blades of Khaine Kill Team-kort.
– Token Sheets: Spåra enkelt förmågor, mål, utrustning och kommandopoäng genom hela ditt spel med tokens med teamtema. Inkluderar 1x Scout Squad-tokenark och 1x Blades of Khaine-tokenark, som var och en innehåller 44x dubbelsidiga kartongpolletter.

Alla miniatyrer kommer med lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Du behöver en kopia av Kill Team: Core Book för att använda innehållet i den här uppsättningen. Du behöver också Killzone: Bheta-Decima terrängset för att skapa uppdragskartorna i boken. Båda finns separat.

Miniatyrerna och vissa andra delar av denna produkt kommer att finnas separat vid ett senare tillfälle.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 620017876

Aantal keer bekeken 1 794

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Kill Team Salvation Warhammer 40 000

Prijs

SEK 869

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 013 beoordelingen

Lees recensies

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?