Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:I den förstörda jordbruksvärlden i Moroch, bland prefabkolonier, arkeotekniska gruvor och fronteris-föreningar, har den ambitiösa Traitor Guard of the Blooded nästan störtat sina chockade kejserliga tillsyningsmän. Ändå har lojalistiska förstärkningar anlänt i form av ett elit-Phobos Strike Team, vars Space Marine-agenter har påbörjat en hit-and-run-kampanj för att slå ner förrädarstyrkorna en blodig skottlossning i taget. Nu kämpar transmänskliga krigare mot degenererade, kaosdyrkande överlöpare genom ruinerna av Morochs sprängda gräns, var och en söker inget mindre än en storslagen förintelse av sina fiender.

Detta är pocketboken Kill Team-tillägget som ursprungligen fanns i Kill Team: Moroch-boxen, nu tillgängligt på egen hand. Inuti dessa 96 sidor hittar du fullständiga regler och bakgrund för både Blooded och Phobos Strike Team-dödslag, datakort (inklusive ifyllbara blanketter att kopiera), utrustningslistor och Spec Ops-regler inklusive Rare Equipment och Battle Honours.

Det finns också en läroguide till Sangua-Terra-systemet och Morochs gränsvärld, fullständiga killzone-regler för användning av terrängen från Killzone: Moroch och Shadow Operations: Moroch Mission Pack, som erbjuder nio uppdrag för användning i dina spel från Kill Team, spelbar med vilken fraktion som helst.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 611631205

Aantal keer bekeken 343

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Kill Team: Moroch (Book) Warhammer 40 000

Prijs

SEK 249

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 013 beoordelingen

Lees recensies

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?