Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1970.

Reportage: Lola Ekborg är en slank och välväxt kvinna, skriver tidningen. Hon var gift med Lars Ekborg innan han plötsligt rycktes bort från oss. Han blev bara 43 år. Nu berättar hon om sorgen och om livet just nu. Hon har tre barn: Anders Ekborg, 10 år, Dan Ekborg 15 år och Maud Ekborg, 16. Alla är på bild. Båda sönerna Anders Ekborg och Dan Ekborg berättar att de vill gå i sin fars fotspår. Kanske kan även de bli kända scenkonstnärer i framtiden? Barnen har varit till stor hjälp när Lola Ekborg har hanterat sorgen. Barnen har stöttat henne!

Reportage: Alice Babs har en liten dotterson som heter Per Ulfson. Nu har lille Per döpts. Tidningen var med! Det är sonen till Lilleba Lagerbäck som har döpts. Hon är gift med ingenjör Ulf Lagerbäck. Farmor Gurli Lagerbäck är också på bild.

Artikel: Lill-Babs har en dotter som heter Monica Svensson. Hon är 16 år. Nu berättar Lill-Babs att hon ska skicka Monica Svensson tillbaka till Sverige igen. Numera ska hon bo i Järvsö i stället.

Bild: Sven-Bertil Taube är Sveriges stiligaste ungkarl just nu, skriver tidningen. Han säger till Husmodern att han inte har några planer på att gifta sig. I stället vill han ha en flicka i varje stad. På bild ser vi honom tillsammans med två unga, vackra kvinnor. De heter Marianne Flach och Monica Åström.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 611 614 565

Aantal keer bekeken 2 999

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Husmodern 41 1970 Lola Ekborg, Anders Ekborg, Per Ulfson, Marianne Flach

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

401 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk