Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1970.

Reportage: Beppe Wolgers i stor intervju. På bilderna umgås han med sin lilla dotter Camilla Wolgers, som han har tillsammans med hustrun Kerstin Wolgers.

Reportage: Tidningen har träffat Liv Ullman i Alperna ovanför franska rivieran. Här spelar hon just nu in en film tillsammans med James Mason. Tidningen fick komma bakom kulisserna under inspelningen.

Reportage: Tre nya programpresentatörer, eller tv-hallåor presenteras i Husmodern. På bild ser vi dem: Hans Wetterfors, Ebba Beckman och Per Falkman. Även Kicki Engerstedt är på bild.

Reportage: Jackie Onassis har börjat träna yoga. Detta har fått allt fler att nappa på yogatrenden. Tidningen publicerar bilder på Jackie Onassis medan hon yogar iförd bikini. Invid det har tidningen illustrationer på olika trendiga yogaövningar som du kan göra hemma!

Reportage: Franska racerbilstjärnan Francois Ceverts är 23 år och pojkvän till Brigitte Bardot. Nu har Francois besökt Sverige och uttalat sig om svenska flickor. Han tycker att de är underbara!

Reportage: Det är dags för hemmafruar att göra revolt, skriver Husmodern. Hemmafruar är underbetalda men arbetar hårt. Hon är moraliskt nedvärderad. I reportaget berättas om hemmafruarnas tillvaro nu i början på 1970-talet och att många upplever att de är instängda i ett fängelse. De förväntas ta hand om hemmet och vara vackra sexobjekt, medan männen är ute i världen och får lön. Husmodern spår att det blir ändring på detta i framtiden, frågan är bara när?

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 611 759 800

Aantal keer bekeken 204

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Husmodern 39 1970 Beppe Wolgers, Yoga, Liv Ullman, Per Falkman, Engerstedt

Prijs

SEK 109

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

402 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk