Beschrijving

Vertaald door

Saxons veckotidning från 1974.

Reportage: Folke Pettersson är en välkänd korvgubbe hemma i Karlshamn. Alla i stan känner till Folke Pettersson där han står i korvkiosken, dag ut och dag in. Invånarna i Karlshamn kommer fram och berättar om sina problem för honom och Folke Pettersson har mycket att berätta om folket i Karlshamn. Folke Pettersson har själv fått kämpa. Bakom sig har han alkoholism. Det har varit ett rent helvete, säger han. På bild ser vi dottern Eva Pettersson. Hon är lättad över att pappa har lyckats göra sig av med alkoholberoendet.

Reportage: Maia-Stina Jonsson är 30 år och hon lider av ångest. Vid tunnelbanan vid Odenplan fick hon plötsligt vild panik! Hon har försökt med nervtabletter men det har inte hjälp. Nu har hon äntligen hittat ett sätt att hantera panikångesten. Det handlar om att andas!

Reportage: Anita Pettersson och Sören Pettersson bodde i en stor lägenhet i Västerås. Men de längtade hela tiden till sommarstället på Öland. Nu har de gjort slag i saken och flyttat permanent till Störlinge i Gärdslösa socken nära Borgholm på Öland. Nu har de öppnat en butik i lilla Störlinge! Hela familjen är på bild utanför butiken i Störlinge.

Reportage: Martha Ericsson bor tillsammans med sin man John Ericsson i en bekväm lägenhet i Växjö. Martha Ericssons föräldrar hette Augusta och Axel och de var från Blekinge. Martha Ericssons kinder är runda och hon utstrålar mild vänlighet! Hon berättar om sitt dramatiska liv. Det var nära att hon hamnade i Amerika, om det inte vore för ett bråk...

Reportage: Anna-Stina Olsson bor i Mörrum. Hon har offrat både äktenskap och en karriär för att ta hand om två andra människor: Lina och Alma. De är sjuka och behöver någon som tar hand om dem. Anna-Stina Olsson har offrat allt för deras skull. Vilken kvinna!

Reportage: Harry Oppenheimer är en av världens rikaste män. Han äger diamantfyndigheter och guld i Sydafrika. Hans son heter Nicholas Oppenheimer och han är Sydafrikas mest eftertraktade ungkarl! När han gifte sig var det bara vita personer bjudna till bröllopet. Lagen säger nämligen att svarta och vita inte får dricka alkohol tillsammans. De svarta fick i stället stå utanför och titta på medan gästerna åt rysk kaviar.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar.

Jag samfraktar!

Item nr. 577240734

Aantal keer bekeken 394

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Saxons 38 1974 Karlshamn, Maia-Stina Jonsson, Störlinge, Harry Oppenheimer

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

384 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?