Beskrivning

FIFA 2006 - NYTT inplastat - PC spel

Världen mest framgångsrika fotbollsspel genom tiderna.
  • Spelet är ett oanvänt originalspel inplastad original DVD-ask.
Kombinationen av total realism, totalt managerläge och total spelkänsla ger dig FIFA 06... total fotboll!

Den intuitiva spelkontrollen gör att du kan styra varje rörelse hos din spelare in i minsta detalj. Passningar, skott och tacklingar ger nu bättre respons än någonsin så att du kan fånga, täcka och dribbla med bollen som en fotbollsspelare i världsklass.

Upplev 90 minuter av adrenalinpumpande fotboll; upplev hur lagkänslan och spelövertaget växlar medan du kämpar om herraväldet på planen. Som mittfältsmaestro styr du den övergripande strategin i spelet, avgör tempot och dina spelares prestationer medan du verkställer strategiska beslut i farten med hjälp av de inställningsbara taktikknapparna.

Bemästra det mest djupgående managerläget någonsin. Skriv kontrakt med sponsorer, sök igenom transfermarknaden och köp spelare för att bygga det perfekta laget. Värva framtidens stjärnor eller sälj som inte håller måttet och tjäna lite pengar på kuppen. Funktionen "Mitt FIFA" ger dig verktygen för att skapa en stjärnspelare och anpassa varje del av FIFA 06 så att det passar din individuella spelstil.

FIFA 06 innehåller som vanligt massor av licensierade ligor från hela fotbollsvärlden med ett aldrig tidigare skådat antal klubbar, lagställ, arenor och spelare.

FIFA 06 ger dig så mycket fotboll du vill, när du vill.

* Total kontroll över gameplay
Som mittfältsgeneral kan du använda fysiskt spel och total bollkontroll för att besegra din motspelare. Nya möjligheter att tackla, dribbla och skydda bollen ger dig fullständig kontroll på spelplanen

* Nytt management-läge
Bestäm ödet för din klubb i det femtonåriga karriärläget. Kontrollera klubbens budget, välj tränare och bestäm taktiska formationer eller använd dig av transfermarknaden för att köpa potentiella framtida talanger.

* Total autenticitet
FIFA 06 är det utltimata licensierade fotbollsspelet med över 21 ligor, 10 000 spelare i världsklass och den senaste statistiken från 05/06. Upplev nya videosekvenser som visar de största fotbollsögonblicken och fotbollen utveckling igår och idag.

* Full kontroll över alla inställningar
Gör FIFA 06 till din egen personifierade fotbollsvärld. Med helt nya möjligheter att skapa en spelare kan du ställa in allt från hans passningsförmåga till hans utseende och kroppstyp. Du kan också använda funktionen Mitt FIFA för att anpassa spelet så att det till fullo passar din spelstil och dina preferenser.

* Online-spel
Spela on-line mot upp till två andra spelare eller delta i FIFA Interactive World Cup och utmana fotbollsfans från hela världen. Upptäck om du har vad som krävs för att bli bäst.

Rek. ålder: Alla åldrar

Systemkrav:
Win 2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P3 1,3 GHz
256 MB RAM (512 MB rekommenderat)
1,2 GB Hårdiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628359540

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:24

FIFA 2006 - NYTT inplastat - PC spel / NYTT

Pris

40 kr

Slutar om

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

84 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?