Beskrivning

Carmageddon TDR 2000 - MASSAKRERA BILAR / PC spel / NYTT

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en CD-ask.
  • OBS! Det fanns inget pappersomslag till CD-asken. Det har legati en stor papplåda men den finns inte kvar. Skivan är som sagt heltoanvänd.

Saxat från fragzone där spelet fick det högsta betyg 5 av 5:

Sammanfatteningen först: Det här är ett höjdarspel. Så fort duser det, köp det direkt. Liret kommer att ge dig många roligatimmar framför datorn, speciellt om du har en ratt. Dessutom så kandu spela i multiplayer mot dina vänner, och vad väl vara roligareän att totalt mosa din kompis bil med en gaffeltruck? CarmageddonTDR2000 får fem poäng för sin solklara entré på spelmarknaden, menockså sin underbara spelkänsla och det måttligt brutalavåldsinnehållet.

Carmageddon TDR 2000

Framtiden är i sanning mörk. Inte nog med att städerna slummatihop, folk vågar knappt lämna sina hem av rädsla för att blinedmejade av tokdårar som Shock... Det är dags för tredje delen iracing-splattern Carmageddon. Segregation, fattigdom, brottslighet,nedsmutsning, elände... Så ser framtiden ut, enligt idémakarnabakom Carmageddon: TDR 2000. Kanske inte så konstigt att de som hardet ekonomiskt förspänt tagit sin tillflykt till nya städer, fylldaav lyx och packade med polismän. En skön ny värld - utan ett spårav brottslighet. Kvar i de gamla städerna lämnades de fattiga ochsjuka åt sitt öde. Brottsligheten blev allt värre, och när det inteens hjälpte med höga murar, gjorde den härskande rikemanselitenprocessen kort genom att atombomba slumstäderna. Trodde de i allafall. För alla dog inte - och de som överlevde var i sanningtrötta, förbannade och MUTERADE...

Det är här vi kommer in i handlingen i TDR 2000. Med hjälp av enschysst kärra, breda däck och lite extra splatter-utrustning ska duöverbrygga klyftan mellan fattig och rik. Och vi pratar intepoilitik... Spänn fast säkerhetsbältet? Det är dags att rullaigång. Carmageddon TDR 2000 är den tredje delen i bilspelsserienCarmageddon, där du på kort tid ska döda så många fotgängare ochmotståndare som möjligt. CarmaTDR2k är precis lika blodigt som sinaföregångare, serien har egentligen alltid legat precis på gränsenför vad som är tillåtet. I vissa länder har spelet tidigare fåttcensureras, men här i Sverige har vi faktiskt sluppit detta än sålänge. Något som jag inte gillade i Carma2 var den otroligt taskigastyrningen och faktumet att den bil man börjar med, Eagle, var denbästa av alla.

Styrningen är fixad i CarmaTDR2k, men Eagle är fortfarande denbästa bil jag hittills stött på i spelet. När du kört ett race ochkommit i mål så kan du köpa någon av de bilar du haft sönder, meneftersom de flesta faktiskt accelererar långsammare, väger mindreoch har lägre toppfart så blev det mycket sällan jag inhandlade enny kärra. Nio olika banor De nio banor som finns i TDR2k är mycketvarierade allihop. Allt ifrån slumkvarter med raserade hus ochtomma affärer till framtidsområden med vägar upplyfta i skyn ochstora spejsiga glaskonstruktioner. Dessutom finns ett spelläge somheter "Free Drive", där du kan välja valfri bana och sen bara körarunt. Vad jag däremot saknar är en motsvarighet till spelet MidtownMadness Cruise-läge, där du inte hade tid på dig, inte hade någonspeciell bana, utan bara körde omkring i lugn och ro för attbeundra omgivningen. Visserligen går det i CarmaTDR2k att stänga avtimern, men i det läget försvinner alla fotgängare, vilket innebäratt städerna blir folktomma (bortsett från de bilar som sakta körrunt, runt i utsatta banor).

AI - motståndarna tänker... Ibland tänker man inte på det somkallas AI, artificiell intelligens. Men med ett par kommandon ispelets konsol kunde jag stänga av AIn och vips blev det en rejälskillnad. Motståndarna gjorde egentligen ingenting logiskt allslängre, bara åkte runt som tokar och stod stilla först när defastnade mellan två hus. AIn är med andra ord rätt välprogrammerad,som exempel kan tas att de olika motståndarna har olika humör, ochutifrån dessa humör baseras deras beteende. En motståndare kanskesatsar extremt hårt på att komma först i mål, medan en annan integör något annat än att förstöra för just dig. Någon av de andrabilförarna kanske blir helt knäpp och börjar jaga fotgängare ochglömma själva loppet...

Känslan sitter kvar länge...

Perfektion!

Min Systemkrav: Win95/98/ME/XP (Funkar även till många nya datorer men kan ej garantera att det funkar till alla nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628359947

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:31

Carmageddon TDR 2000 - MASSAKRERA BILAR / PC spel / NYTT

Pris

110 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?