Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.
* Spelet är på svenska och instruktioner är på svenska. Det gårockså att välja att spela på danska, finska, norska ochengelska.

Cars 2

Följ med Blixten McQueen, Bärgarn och de andra i Kylarköping närde far till Europa och blir indragna i en internationellspionring!

Inspirerad av Disney Pixars animerade film, låter Cars 2: TheVideogame spelaren hoppa in till sina favoriter från Cars och följamed till exotiska platser och tävlingsbanor runtom i världen.

Som en fortsättning på filmen kan spelaren välja att spela somBärgarn eller Blixten McQueen eller andra helt nya karaktärer. Pådet internationella träningscentrat CHROME kommer de läras upp föratt bli spioner i världsklass. De kommer ta sig an farliga uppdrag,tävla om vem som är den snabbaste racerbilen i världen och användasina färdigheter som spioner i actionfyllda strider påracingbanorna. Spelaren kan tävla mot sin familj och vänner i olikaspellägen med upp till fyra spelare samtidigt och låsa upp nyabanor, karaktärer och spännande spionuppdrag.

Features:
* Cars 2: The Video Game introducerar det internationellaträningscentrat CHROME (Centrala Högkvarteret för RekognoscerandeOperationer och Motoriserat Elitspionage) som bygger vidare påfilmens berättelse.
* Välj mellan mer än 20 olika karaktärer, som Bärgarn, BlixtenMcQueen och nya som Finn McMissile och Holley Blinkers. Träna föratt bli spion i världsklass.
* Delta i farliga, simulerade uppdrag där du använderhögteknologisk utrustning för att komma undan eller hindramotståndare.
* Utför sådant som bara Cars karaktärer kan som t ex att åkabaklänges, göra olika hopptricks och åka på två hjul för att kommaförbi hinder.

Åldersgräns
Barntillåten

Distributör
Disney Interactive

Cars 2 - The Videogame är ett riktigt gediget spel. Särskilt förden lite yngre publiken. Vilket verkligen inte brukar vara falletheller med den här typen av traditionella Super MarioKart-kloner.

Det finns gott om bilar i spelet och alla kommer med sin egnakörkänsla. Utvecklarna Avalanche, som även bjöd på det överraskandebra licensspelet för Toy Story 3, verkar vara av ett annat, bättre,virke.

Det nya formatet med en agenthistoria passar dessutom som handeni handsken för spelet och ger det en välbehövlig actionkrydda.Lightning
McQueen med vänner och fiender har nämligen blivit anlitade av enhemlig underrättelseorganisation för att bekämpa problem kringoljebristen och alternativa bränslen.

Är du riktigt haj på körandet så kan du alltid köra baklängesoch få bonuspoäng. Är du ännu vassare än så kan du även försökaanvända dina vapen från den här positionen.

Spelets karriärläge är matigt och funger som både hjärta ochlungor för resten av upplevelsen. För det är här som du låser uppexakt allt annat i spelet. Utmaningarna är tillräckligt varieradeför att hålla intresset uppe och svårighetskruvan bra anpassadefter den tilltänkta publiken. Bilarna puttrar på och det är sakersom tricks och fint tajmade plattformshopp, snarare än hur bra duparerar en kurva, som kommer avgöra ifall du vinner ett race.

Det är ett kul koncept och banorna är det inget större fel på,utan de bjuder på gott om variation med alternativa vägar, hopp ochsmarta hinder för att bjuda på en fin variation.

Tycker du att Monte Carlo-sträckan bjuder på för lite tävlingoch missiler i verkligheten? Spela Cars 2.

Där spelet verkligen glittrar är dock i flerspelarläget som ärsom byggt för popcorn och Oboy-afton i spelsoffan. Det ärsplit-screen fullvärdigt Super Mario Kart med mängder av smartaspellägen som skiftar mellan olika industristandardgrenar till merinhemska och smarta diton.

Okej, vi kör den korta versionen. Har du barn? Gillar domBilar-filmerna? Bra, då är det här ett givet köp. Alla andra somdäremot längtar efter ett partyracingspel som inte är Super MarioKart
bör OCKSÅ överväga att ta sig en närmare titt på Cars 2 - TheVideogame. Det ruvar mer under huven här än vad ni kanske tror.

Systemkrav:
Win XP / Win 7 (funkar även till många nya datorer)
3 Ghz Pentium 4 eller motsvarande
3,0 GB ledigt Håddiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628360777

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:45

Cars 2 - Spioner Sökes / PC spel / NYTT inplastat <----

Pris

80 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?