Beskrivning

Ge dig in i en framtidig krigsföring och upplev intensiva strider i Frontlines: Fuel of War till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en actionfylld och adrenalinfylld resa genom ett världsomspännande konfliktsfält.

I Frontlines: Fuel of War kliver spelaren in i rollen som en av soldaterna i Stray Dogs, en internationell styrka som kämpar för att säkra världens energiresurser i en värld som är på randen till total kollaps. Utforska realistiska miljöer, bekämpa fiender och genomför uppdrag över hela världen för att stoppa den globala konflikten och återställa freden.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och actionen i Frontlines: Fuel of War till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av förstapersonsskjutare, multiplayer-spel eller bara letar efter en spännande och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska grafik, imponerande ljud och intensiva strider tar Frontlines: Fuel of War till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där varje beslut kan avgöra utgången av kriget. Ge dig ut på slagfältet, samarbeta med dina kamrater och använd din expertis för att övervinna fienden.

Oavsett om du är en samlare, en FPS-entusiast eller bara en spelare som söker en spännande och actionfylld spelupplevelse, kommer Frontlines: Fuel of War till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och adrenalin till din spelupplevelse. Ta kontroll över din soldat och gör dig redo att kämpa för seger med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629925402

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Frontlines Fuel of War (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?