Beskrivning

Dyk in i ishockeyns intensiva värld med NHL 11 till Xbox 360. Denna begagnade titel erbjuder spelare möjligheten att uppleva spänningen och snabbheten i NHL-sporten direkt från sina vardagsrum.

I NHL 11 får spelaren möjlighet att ta kontroll över sitt favorit NHL-lag och tävla mot andra lag i intensiva matcher på isen. Med förbättrad grafik och spelkontroller levererar detta spel en realistisk och engagerande upplevelse för både nybörjare och erfarna spelare.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och glädjen i NHL 11 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en ishockeyfan eller bara letar efter en rolig och konkurrenskraftig spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina autentiska lag, spelaranimationer och spännande spelupplägg tar NHL 11 till Xbox 360 spelaren på en resa genom ishockeyns värld där varje passning, skott och tackling är avgörande för att vinna matchen. Ge dig ut på isen, kämpa för att vinna mästerskapet och bli en ishockeylegend med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684523

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 11 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?