Beskrivning

Ge dig in i en intensiv och explosiv krigsupplevelse med Battlefield 3 till Xbox 360. Denna begagnade titel tar dig med på ett otroligt militärt äventyr där du kämpar i episka slagfält över hela världen.

I Battlefield 3 kliver spelaren in i rollen som en soldat i en modern krigsmaskin, där du ställs mot fiender i intensiva strider på land, till havs och i luften. Utforska ett brett utbud av kartor och terräng, anpassa ditt vapenarsenal och samarbeta med ditt team för att dominera slagfältet och säkra segern.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och adrenalinpumpande actionen i Battlefield 3 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av first-person shooter-genren eller bara letar efter en spännande och taktisk spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska ljud och mångsidiga spelupplägg, tar Battlefield 3 till Xbox 360 spelaren på en resa genom en virtuell krigszon där varje beslut kan leda till seger eller nederlag. Ge dig ut på slagfältet, planera strategier och kämpa sida vid sida med ditt team för att uppnå seger.

Oavsett om du är en samlare, en FPS-entusiast eller bara en spelare som söker en actionpackad och spännande spelupplevelse, kommer Battlefield 3 till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av krigsföring och spänning till din spelupplevelse. Ta kontroll över din soldat och gör dig redo att strida för din plats på slagfältet med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629684539

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Battlefield 3 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?