Beskrivning

Dyk in i en episk berättelse om intriger, förräderi och äventyr med Assassin's Creed II till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en resa genom det italienska renässansens fängslande och farliga värld.

I Assassin's Creed II kliver spelaren in i skorna på Ezio Auditore da Firenze, en ung ädelsman som dras in i en konflikt mellan tempelriddare och assassiner. Utforska historiska städer som Florens, Venedig och Rom, och ta del av en rik och detaljerad berättelse om hämnd, kärlek och hemligheter.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spänning och äventyr som Assassin's Creed II har att erbjuda till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionäventyrsspel, historiska berättelser eller bara letar efter en engagerande och fängslande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, atmosfäriska musik och spännande spelupplägg tar Assassin's Creed II till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld fylld av hemligheter och faror. Ge dig ut på upptäcktsfärd, kämpa mot dina fiender och gör dig redo att utforska en av historiens mest spännande perioder med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629968129

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Assassin's Creed II (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?