Beskrivning

Ge dig in i en värld av intriger, hemligheter och äventyr med Assassin's Creed Revelations till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en episk resa genom historiska städer och låter dem upptäcka hemligheterna bakom assassinkonstens mästare.

I Assassin's Creed Revelations kliver spelaren återigen in i skorna på den legendariske assassinen Ezio Auditore da Firenze, som reser till det mystiska Istanbul för att upptäcka sanningen bakom assassinkonstens ursprung. Utforska den vackra och farliga staden, interagera med historiska figurer och utför spännande uppdrag medan du kämpar för att avslöja de hemligheter som hotar att förstöra ordningen i världen.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och skönheten i Assassin's Creed Revelations till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, historiska äventyr eller bara letar efter en engagerande och fängslande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, gripande berättelse och spännande spelupplägg tar Assassin's Creed Revelations till Xbox 360 spelaren på en resa genom historiens vingslag där varje val kan förändra utgången av kampen mellan ljus och mörker. Ge dig ut på uppdrag, använd dina assassins färdigheter och avslöja de hemligheter som ligger gömda i skuggorna.

Oavsett om du är en samlare, en actionspelsentusiast eller bara en spelare som söker en spännande och minnesvärd spelupplevelse, kommer Assassin's Creed Revelations till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och äventyr till din spelupplevelse. Ta kontroll över Ezio Auditore och gör dig redo att utforska det förlorade arvet med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629925287

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Assassin's Creed Revelations (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?