Beskrivning

Veckotidningen Såningsmannen från 1957.

Reportage: Det har varit stor bilmässa i Frankfurt am Main. Såningsmannen var där. Nya trenden just nu är minibilar. Främst i raden bland minibilar står Goggomobil. Goggomobil T-600 är rymlig. Goggomobil har också gjort succé med sin modell Coupé. DKW Junior är en mycket modern bil.

Reportage: Det har varit folkparksfest i Eskilstuna. På bild ser vi flera av de underhållare som dök upp. Studentskan Birgitta Brandt från Karlstad underhöll. Det gjorde också jazzkören The Skyliners från Göteborg. Benny Leyton från Göteborg är en rolig buktalare. Nu ser vi honom på bild med sina dockor. Erik Järnklev är artistbas i Eskilstuna. Stora dragplåstret var den amerikanska sångerskan Ruth Reese. Hon har guld i strupen!

Reportage: Svenskamerikanerna har firat lucia. Såningsmannen skildrar detta i ord och bild. På bild ser vi luciafirandet i New York. Bild på Norma Freeman som har blivit vald till Chicagos och därefter hela USA:s lucia! Experten Albin Widén berättar om luciafirandets historia och hur det kom till USA.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 586979906

Visningar 279

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Såningsmannen 50 1957 Goggomobil, DKW Junior, Benny Leyton, Lucia, Erik Järnklev

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

383 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?