Beskrivning

FIFA 16 tar fotbollsspelet till nya höjder med enastående realism och djup, och denna begagnade version till Xbox 360 ger dig chansen att uppleva det till ett överkomligt pris. Kliv in på planen och känn pulsen stiga när du tar kontroll över dina favoritlag och spelare i en rad olika spellägen.

Med avancerade funktioner som förbättrad fysik, dynamiskt väder och förfinad spelarintelligens ger FIFA 16 dig en mer autentisk och engagerande upplevelse än någonsin tidigare. Utmana dig själv i karriärläget, tävla online mot andra spelare eller njut av en vänskaplig match med dina vänner på soffan.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spännande och realistiska fotbollssimuleringen i FIFA 16 till ett förmånligt pris. Oavsett om du är en fan av sportspel, fotboll eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, detaljerade animationer och autentiska ljud tar FIFA 16 till Xbox 360 spelaren på en resa genom fotbollens värld där varje match är en kamp för ära och berömmelse. Ge dig ut på planen, dribbla förbi dina motståndare och gör dig redo att bli en fotbollsstjärna med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629969998

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fifa 16 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?