Beskrivning

Torino 2006 är ett sportspel som tar dig med på en spännande resa till vinter-OS i Turin 2006. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva spänningen och tävlingsandan från det prestigefyllda evenemanget till ett överkomligt pris.

I Torino 2006 kan spelaren delta i en mängd olika vintersporter och tävlingar som representerar de olika grenarna som ingår i OS-programmet. Oavsett om det är alpin skidåkning, längdskidåkning, snowboard eller skridskoåkning, finns det många utmaningar att ta sig an och medaljer att vinna.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande atmosfären och den tävlingsintensiva känslan från vinter-OS i Turin 2006 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av sportspel, OS eller bara letar efter en rolig spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska grafik, autentiska ljud och en mängd olika spelbara sporter tar Torino 2006 spelaren med på en virtuell resa till vinter-OS. Ge dig ut på banan, tävla mot världens bästa idrottare och gör dig redo att uppleva spänningen och glädjen i att vinna guld med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 630029799

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Torino 2006 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?