Beskrivelse

Oversat af

Left 4 Dead 2 tar den spännande överlevnadsskjutaren till nya höjder med ännu mer action, skräck och samarbete. Denna begagnade version till Xbox 360 erbjuder spelare en chans att återvända till den dödliga världen av infekterade och överlevande till ett överkomligt pris.

I Left 4 Dead 2 kliver spelaren återigen in i rollen som en av de fyra överlevande karaktärerna och kämpar mot en våg av infekterade varelser. Genom att samarbeta med vänner eller AI-styrda medhjälpare måste spelarna navigera genom en rad olika miljöer, från övergivna städer till skrämmande träskmarker, och försöka nå en säker plats innan det är för sent.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den intensiva och adrenalinfyllda actionen i Left 4 Dead 2 till ett förmånligt pris. Oavsett om du är en fan av överlevnadsspel, skräck eller bara letar efter en spännande och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, förbättrade vapen och nya spelupplägg tar Left 4 Dead 2 till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där faror lurar runt varje hörn och överlevnad är nyckeln till framgång. Ge dig ut på äventyr, bekämpa de infekterade och gör dig redo att möta de skrämmande utmaningarna som väntar med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Varenr. 629997663

Visninger 212

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Left 4 Dead 2 (Begagnad)

Pris

199 SEK

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Virksomhed

12 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?