Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Medan The Era of the Beast rasar fram vaknar det vilda riket Ghur. En källa av urenergi har spruckit sina stränder, och Thondias benströdda slätter och bloddränkta träsk förtärs av krig. Rivalmakter slåss om torra avfall fyllda med ruiner av glömda kungadömen, försiktiga expeditioner navigerar i skumma, skiftande kärr som ekar av monstruösa vrål, och arméer slåss om dominans runt skelett av massiva bestar och halvbyggda utposter. Ändå bleknar allt detta inför uppkomsten av en häftig ny kraft i kosmos: de mystiska inkarnationerna, väsendet av riken som manifesteras.

Realmscape: Thondian Strongpoint är ett slagfält i en låda för Warhammer Age of Sigmar, som består av en rad landskapsbitar och spelbrädor inspirerade av den Ghurish alfa-kontinenten Thondia. Det inkluderar också Krondspine Incarnate of Ghur – ett kraftfullt, oförutsägbart monster som fötts ur energierna från Ghur själv som kan läggas till arméer av vilken fraktion som helst. Detta varierade sortiment av halvbyggda utposter, olycksbådande skelett och exotiska underverk är helt kompatibelt med existerande landskap, vilket gör Thondian Strongpoint till ett utmärkt sätt att starta eller utöka din terrängsamling – det kommer också att spara pengar jämfört med att köpa innehållet individuellt.

Regler för att använda Krondspine Incarnate of Ghur i spel av Warhammer Age of Sigmar finns i Season of War: Thondia, tillsammans med ytterligare regler för att väcka Thondias mystiska terräng till liv på bordsskivan.

Detta set innehåller 168 plastkomponenter, med vilka du kan bygga:
– 1x Krondspine Incarnate of Ghur
– 1x Cleansing Aqualith
– 1x Megadroth Remains
– 1x Domicil Shell
– 1x Hemortsskal med vinsch
– 1x Guardian Idol

Setet innehåller också två dubbelsidiga hopfällbara spelbrädor som mäter 30" x 22,4", så att du kan bygga ett slagfält som är lämpligt för spel på upp till 1000 poäng i Warhammer Age of Sigmar. Dessa slitstarka brädor skildrar Thondias vilda sträckor – var och en har en oinbjudande, mysig kärr med halvsjunkna stenplattor på ena sidan och en torr öken full av massiva ben och halvbegravda ruiner på den andra, och kan kombineras med andra spelbrädor att skapa slagfält av alla storlekar.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 573530243

Visninger 1 132

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Thonidan Strongpoint Realmscape Warhammer Age of Sigmar

Pris

1 489 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 987 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?