Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Teknoarkeologer söker efter en gudomlig mekanisk arcana, drivna att avslöja det som är dolt och att analysera dess förmåga. Förhärdade till liv vid Imperiets farliga gränser, använder dessa präster kogitativa instinkter för att upptäcka annalkande fiender och väcka deras tjänare väktare till effektiva angreppssätt. Även mitt i striden vägleder teknoarkeologer sina tjänare genom viktiga procedurer med ett maskinliknande fokus.

Denna flerdelade plastsats bygger en teknoarkeolog, en specialisttekniker på Adeptus Mechanicus. Den här bioniska vismannen är beväpnad med en kraftfull utrotningspistol och klädd i huvor, prydd med verktygen, påsarna och sensorerna från sitt yrke – inklusive en störande omni-förvrängare och den gnistrande servobågsklon som fästs på deras ryggsäck.

Satsen består av fem push-fit plastkomponenter och levereras med 1 x Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 573971798

Visninger 380

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Technoarcheologist Warhammer 40 000 Adeptus Mechanicus

Pris

225 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 980 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?