Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
På 1600-talet rekryterades enorma arméer över hela Europa som stötte mot varandra i blodiga krig som avgjorde den ultimata timliga och gudomliga auktoriteten.

Trettioåriga kriget var ett av de längsta och mest destruktiva krigen i Europas historia. Konflikten, skenbart om religion, förändrade till slut maktbalansen mellan nationer på kontinenten.

De engelska inbördeskrigen såg kunglig auktoritet våldsamt utmanas av parlamentariskt påtvingande i en serie krig som splittrade Storbritannien. Adelsmän och herrar flockades till den ena eller andra sidan för att bekämpa granne och broder i blodigt krig.

Pike & Shotte Epic Battles: Push of Pike ger dig all information du behöver för att bekämpa de krig som rasade över Europa på 1600-talet i en episk skala, med tidsspecifika tillägg som fångar taktiken, förhållandena och framstående personligheter hos båda dessa katastrofala konflikter.

Pike & Shotte Epic Battles – Push of Pike-stridssetet innehåller:

Solbrända och gråa hårdplastfigurer: 6 beridna battaliabefälhavare, 6 fänrikar, 6 beridna kornetter, 14 kombinerade gädd- och skjutregementen (80 soldater vardera), 36 befälhavare, 60 kavalleri, 12 kurasser, 18 beridna dragoner, 30 dragoner, 6 drakar. Sakerkanon och 6 Falconet-ljusvapen
Gröna plastbottnar för alla figurer
A5 260-sidig Pike & Shotte Epic Battles regelbok
Snabbspel referenskort
Monterings- och målningsguide broschyr
Flaggblad för både engelska inbördeskrigen och trettioåriga kriget
Laserskuren MDF-befäst herrgårdskomplex
Sex D6 tärningar
Modeller levereras omonterade och omålade


Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 633084707

Visninger 83

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Pike & Shotte Epic Battles - Push of Pike starter-set Warlord Games

Pris

1 399 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 995 anmeldelser

Mere fra samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?