Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vidriga stridsband som drabbats av en hemsk teknoorganisk pest, Gellerpox Infected är mardrömslika sammansmältningar av varigt kött och maligna maskiner. Dessa avskyvärda varelser kan en gång ha varit gudskejsarens lojala tjänare, som levde i tomrummet under säkerheten på ett gellerfält – sådana dagar är sedan länge borta, utplånade av övernaturlig sjukdom och ett glatt tvång att sprida sin infektion över stjärnorna.

Detta flerdelade plastpaket låter dig bygga 23 Gellerpox Infected, en varpplågad hord av äckliga demoner och muterade dödliga. Dessa miniatyrer kan användas som Gellerpox-infekterade operatörer i Kill Team-spel, och varje modell i det här sjuka setet är unik – det inkluderar den uppsvällda Vulgrar Three-Cursed och hans tre Nightmare Hulks, fyra busiga Glitchings och tre skakiga Gellerpox-mutanter, som samt 12 Mutoid Skadedjur – Cursemites, Eyestingers och Sludge-Grubs – som kan följa med Gellerpox-infekterade i strid.

Detta set består av 47 plastkomponenter och levereras med 4 x Citadel 40 mm runda baser och 25 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 558735465

Aantal keer bekeken 1 408

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Gellerpox Infected Warhammer 40 000 Kill Team 23 miniatyrer

Prijs

SEK 429
De advertentie is beëindigd

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 007 beoordelingen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?