Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Det enda laget som någonsin vunnit Blood Bowl-trofén två år på flykt (Blood Bowl XVII och XVIII, faktafans), Skavenblight Scramblers är åtminstone lite legendariska. De har haft otur sedan dess, men sedan utnämningen av deras nya huvudtränare, Sandch Blackpelt, har de sett ett nytt liv. Eftersom de är Skaven, har de naturligtvis en kärlek till absolut, sinneslöst våld, och deras senaste uppgång i självförtroende och aggression har gjort att de valts till Årets lag 2493 i Spike! Tidskrift. Kanske finns en annan trofé inom deras räckhåll...

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att sätta ihop ett Skaven-lag för användning i Blood Bowl-spel. Du kommer att få 2 Blitzers, 2 Throwers, 2 Gutter Runners och 6 Linemen, den perfekta kärnan för din roster. Det ingår också ett överföringsark, varvmarkörer, extra bollar, ett exempel på listblad och 12 Citadel 32 mm runda blodskålsbaser med hål för att hålla bollen i.

Regler för att använda Skaven-lag i dina Blood Bowl-spel finns i Blood Bowl – De officiella reglerna.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 609763281

Aantal keer bekeken 350

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Skaven Blood Bowl Team – Skavenblight Scramblers

Prijs

SEK 325

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

6 994 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?