Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Noble Vampires deltar ofta i Blood Bowl-spel tillsammans med sina mänskliga Thralls för att visa upp sin odödliga överlägsenhet och ägna sig åt lite blodlust. På grund av sin rika status är dessa adelsmän utsmyckade i högsta kvalitet. Samtidigt är deras Thralls ojämna och små, de bär inte mycket mer än basutrustning och blusar – och deras magra och undernärda utseende kan ha eller inte ha något att göra med att Thralls blir ett mellanmål mitt i matchen för vampyrerna när de blir törstiga.

Vampyrer som väljer att spela Blood Bowl bland underklasserna är onekligen kraftfulla, men deras lag kan bli ogjort när de då och då ger efter för sin Bloodlust och livnär sig på sina Thralls mitt i spelet! Men om de kan hålla hungern i schack, gör deras snabbhet och styrka dem till en match för vilket annat lag som helst på astrograniten.

Detta flerdelade kit låter dig sätta ihop The Drakfang Thirsters, ett vampyrteam för användning i Blood Bowl-spel. Teamet består av åtta Thrall Linemen, två Vampire Runners, två Vampire Blitzers och två Vampire Throwers. Du hittar alternativa huvuden för var och en av dina vampyrspelare, och en alternativ arm för din kastare, för att hjälpa dig att anpassa ditt lag. Dessutom finns det två dubbelsidiga Blood Bowl-mynt, två varv- och omrullningsmarkörer, fyra bollar och ett överföringsark.

Regler för att använda vampyrlag i dina Blood Bowl-spel finns i Spike! Journal 16, som säljs separat.

Detta kit består av 96 plastkomponenter och levereras med 14 x Citadel 32 mm runda baser och 1 x Vampire Team Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 609763325

Aantal keer bekeken 600

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Vampire Blood Bowl Team: The Drakfang Thirsters Blood Bowl

Prijs

SEK 325

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

6 999 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?