Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Dwarf Giants är ett gammalt lag med en mycket lång och framstående historia. De var en av de ursprungliga Blood Bowl-sekterna och har varit närvarande för varje större utveckling i spelets historia. På senare tid har de konsoliderat sina talanger och återlanserat sig själva som stora spelare i de moderna Blood Bowl-ligorna.

Ställ in Dwarf Giants Blood Bowl-teamet på planen med denna uppsättning av 12 plastminiatyrer! I lådan hittar du 2 Troll Slayers, 2 Blitzers, 2 Runners och 6 Linemen, med alternativa huvuden för Troll Slayer och Blitzer, samt 6 dvärgbollar, 2 dubbelsidiga poängmynt och 2 turräknare.

Det finns också ett dekalblad med symboler för Dwarf Giants, och en 1 000 000 gp-lista som låter en tränare använda laget direkt ur lådan, och 12 32 mm baser.

Fullständiga regler för att sätta ihop dina egna dvärglag finns i Death Zone säsong 1.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 629652830

Aantal keer bekeken 107

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Dwarf Blood Bowl Team: The Dwarf Giants

Prijs

SEK 325

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

6 999 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?