Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Blandade lag finns i hela Blood Bowl-ligorna, som förenar spelare från en mängd olika raser och kulturer på planen. Underworld Denizens-team rekryterar från de fuktiga grottor och fula avlopp som lurar under ytan, och förenar Goblins och Skaven i en cocktail av päls, svamp och fult spel. Allmänt föraktade för sin bokstavligen låga taktik, lag som Underworld Creepers representerar verkligen det värsta av två världar.

På planen använder Underworlds Denizens-lag en svindlande mängd lömska taktiker och listiga spel för att kompensera för sin ringa storlek och hålla rivalerna på tårna – som du kan förvänta dig av ett lag med troll och Skaven. Om du är ivrig efter att upptäcka ny taktik och nya spel, ha kul med att bilda en vinnande kombination av spelare och slå tillbaka absolut alla du möter, är Underworld Denizens något för dig.

Detta flerdelade plastpaket bygger ett Underworld Denizens-lag på 12 spelare för spel av Blood Bowl. Med hjälp av komponenter från de befintliga Goblin- och Skaven-laguppsättningarna kommer du att kunna bygga 6 Goblin Linemen, 3 Skaven Clanrats, 1 Skaven Blitzer, 1 Skaven Thrower och 1 Skaven Gutter Runner. Några av dessa spelare inkluderar kosmetiska alternativ som olika huvuden för att hjälpa dig att anpassa ditt eget lag. Boxen innehåller också sex bollar, två dubbelsidiga Blood Bowl-mynt och två svängmarkörer – jämnt fördelade mellan Skaven- och Goblin-designerna – och ett ark med Underworld Denizens-överföringar med teamlogotyper, siffror och positioner.

Detta kit består av 50 plastkomponenter och kommer med 14x Citadel 32 mm runda baser samt ett Underworld Denizens Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Reglerna för att använda Underworld Denizens-lag i dina Blood Bowl-spel finns i Blood Bowl – The Official Rules.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 609763306

Aantal keer bekeken 449

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Underworld Denizens Blood Bowl Team – The Underworld Creepers

Prijs

SEK 325

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

6 999 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?