Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Scarcrag Snivellers fattade ett beslut för länge sedan att göra ett försök att spela Blood Bowl utan alla luriga trick som används av de flesta Goblin-lag. Elva troll ställer upp i början av matchen – inga troll, inga hemliga vapen – och gör sitt allra bästa för att hålla minst ett par körningar innan de trampas i marken. Bisarrt nog slutar detta inte alltid så illa för dem som det förmodligen borde, och på något sätt verkar Scarcrag Snivellers klara sig från säsong till säsong utan att bli helt utplånad...

Plocka upp ett Goblin-lag för dina Blood Bowl-spel med denna uppsättning plastminiatyrer. I den hittar du 12 flerdelade troll, med 6 par unika kroppar och 7 par unika huvuden, vilket betyder att inga två trollteam behöver se likadana ut! Det finns också 6 troll-lagbollar, med den sortens smutsiga trick som Scarcrag Snivellers rynkar på pannan – 2 tömda, 2 med troll fast i dem och 2 fyllda med dynamit – 2 turräknare och 2 dubbelsidiga lagpoletter. 54-komponentsatsen levereras med 12 32 mm Blood Bowl-baser och en 1 000 000 guldpjäslista, inklusive 8 (åtta!) lagomrullningar och Fan Factor 4!

Regler för Goblin-lag finns i Blood Bowl Death Zone säsong två.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 609763305

Aantal keer bekeken 432

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Goblin Team: Scarcrag Snivellers Blood Bowl

Prijs

SEK 325

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

6 999 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?