Beskrivning

FORD RACING 2 / KÖR SÅ ATT DET RYKER / PC spel
  • Spelet är nytt originalspel och ligger i en inplastad originalDVD-ask.
  • Ålder: Från 3 år

Ford är utan tvekan ett av världens största märken, med dess ökända produkt linje. Ford Racing 2 tar denna otroliga bredd av fordon, från T-Forden till dess senaste alster, och utmanar de i en stor mångfald av banor och utmaningar.

FORD RACING-serien har till idag visat upp roliga och delvis annorlunda spelalternativ, här finns bland annat "drafting": kör bakom din motståndare under en kortare tid för att eliminerar honom, "racing line": Följ en utsatt linje för att få bättre (booster) fart på bilen, för att förnya sig har utvecklarna lagt till några nya varianter i den senaste utgivningen.

Här kan du se alla olika alternativ som Ford Racing 2 erbjuder: Drafting, Racing Line, Standard Race, Duel, Elimination och slutligen Time Trial. Jag är inte förtjust i alla, men en del godbitar finns. Många alternativ ger lång speltid vilket få ses som ett stort plus. När du har klarat alla utmaningar, som för övrigt finns i tre olika svårighetsgrader, har du låst upp alla bilar och du kan köra banorna som du vill. Saxat från recension på nätet: Jag måste vara ärlig och säga att jag blev glatt överraskad av Ford Racing 2. Ok, fördomar och inte minst förutfattade meningar ska man passa sig för, och man bör framförallt inte yttra dom för andra, men jag trodde faktiskt att Ford Racing var ett dåligt spel. Som man kan förstå utav titeln kommer bilarna alla från Ford. Från 50-tals bilar man aldrig hört namnet på till konceptbilar man bara ser på ritbordet. Det är roligt att testa dom olika modellerna eftersom man får prova på dom i olika sammanhang. Vare sig man vill det eller inte så kommer du att tvingas ratta den där gamla härken från sent 40-tal genom en mängd olika situationer. Det grundläggande spelläget är uppbyggt så att man tvingas köra bilarna i ett antal specifika tävlingar för att låsa upp dom, för att senare få köra som man vill. Dom olika tävlingarna är faktiskt ganska varierande även om dom efter ett tag dyker upp igen. Man kan få slipstreama, köra på tid som både går upp och som i vissa fall även tickar ner, försöka hitta den där exakta körlinjen, köra utslagsrace där man inte får vara sist efter första varvet, och för den som blir orolig, standardracen finns naturligtvis med.

Systemkrav:
CPU: 500 Mhz Pentium III
OS: Windows 98/ME/2000/XP (Fungerar även till många nya datorer.)
GFX: 32Mb DirectX9 compatible video card
RAM: 128Mb
HDD: 200Mb

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628356775

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:52

FORD RACING 2 / KÖR SÅ ATT DET RYKER / PC spel NY <----

Pris

40 kr

Slutar om

amanda010101

Lund, Sverige

5.0

Verifierad

84 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?