Beskrivning

Ge dig in i en explosiv och actionfylld upplevelse med The Outfit till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en intensiv och adrenalinfylld resa genom andra världskriget där taktik, strategi och förstörelse är nyckeln till framgång.

I The Outfit kliver spelaren in i rollen som en ledare för den ökända gängen "The Outfit" och tar sig an uppdrag över slagfältet för att bekämpa fienden och segra över nazisterna. Med kraftfulla vapen, fordon och taktiska insatser måste spelaren utnyttja alla tillgängliga resurser för att krossa fienden och befria Europa från deras grepp.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den spännande och explosiva actionen i The Outfit till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, krigsspel eller bara letar efter en underhållande och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av glädje.

Med sina imponerande grafik, realistiska miljöer och episka strider tar The Outfit till Xbox 360 spelaren på en resa genom andra världskriget där varje beslut kan avgöra utgången av slaget. Ge dig ut på striden, kämpa för din överlevnad och gör dig redo att visa ditt mod med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629969923

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Outfit (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?