Beskrivning

FIFA Football 2004 är en av de mest populära fotbollssimuleringsspelen från EA Sports. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva spänningen och realismen i världens mest populära sport till ett överkomligt pris.

I FIFA Football 2004 kan spelaren ta kontroll över sitt favoritlag och tävla mot andra fotbollsklubbar från hela världen. Spelet erbjuder en autentisk fotbollsatmosfär med realistiska spelare, stadionmiljöer och publiksupport.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och intensiva actionen i FIFA Football 2004 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en passionerad fotbollsfan, en casual spelare eller bara letar efter ett roligt och utmanande sportspel, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, autentiska lag och spelarstatistik, samt en mängd olika spellägen och funktioner, tar FIFA Football 2004 spelaren med på en resa genom den spännande och adrenalinfyllda världen av fotboll. Ge dig ut på planen, gör dina bästa drag och gör dig redo att kämpa för segern med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 630114785

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fifa Football 2004 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?