Beskrivning

Fånga den nostalgiska känslan av att spela Nintendo 64 med denna begagnade handkontroll i Clear Blue / White-färgschemat. Perfekt för samlare eller de som vill återuppleva glädjen i klassiska Nintendo 64-spel, erbjuder denna handkontroll en autentisk spelupplevelse till ett överkomligt pris.

Denna begagnade handkontroll är designad för att ge en bekväm och responsiv spelupplevelse, med en ergonomisk form som passar perfekt i handen. Medan den Clear Blue / White-färgade designen ger den en unik och snygg look som kommer att sticka ut i din speluppsättning.

Denna handkontroll är kompatibel med alla Nintendo 64-spel och är redo att anslutas direkt till din konsol för omedelbar spelglädje. Oavsett om du spelar ensam eller med vänner, kommer denna handkontroll att leverera den klassiska Nintendo 64-upplevelsen som du känner och älskar.

Med en begagnad handkontroll får du inte bara njuta av spelandet på ett autentiskt sätt, utan du får också en del av Nintendo 64:s historia med varje klick och tryck på knapparna. Upplev glädjen och nostalgin av att spela Nintendo 64-spel på det sätt de var menade att spelas med denna begagnade handkontroll i Clear Blue / White.

Oavsett om du är en samlare, en dedikerad Nintendo 64-fan eller helt enkelt letar efter en pålitlig handkontroll för din konsol, kommer denna begagnade handkontroll att tillföra en extra nivå av spännande och autenticitet till ditt spelande. Ta tag i den och dyk in i en värld av klassiska Nintendo 64-spelupplevelser.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 629061595

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nintendo 64 Handkontroll - Clear Blue / White (Begagnad)

Pris

299 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?