Beskrivning

MADE IN JAPAN

NES-UM-SCN

EUROPEAN VERSION

Ge dig ut på ett episkt äventyr genom Mushroom Kingdom igen med Super Mario Bros 3 till Nintendo 8-bitars. Denna begagnade klassiker fångar nostalgins kraft och erbjuder en tidlös spelupplevelse som aldrig tappar sin charm.

Super Mario Bros 3 är ett av de mest hyllade spelen i Mario-serien och för gott skäl. Med sina kreativa nivåer, färgglada världar och ikoniska power-ups, tar det spelaren på en resa genom ett fantastiskt land fyllt med fiender, hemligheter och överraskningar.

Den begagnade kassetten för Nintendo 8-bitars ger dig möjlighet att återuppleva spelets magi precis som du gjorde när du var barn eller upptäcka dess charm för första gången. Med en begagnad kopia av Super Mario Bros 3 kan du njuta av klassisk spelglädje till ett överkomligt pris.

Oavsett om du är en långvarig fan av Mario-serien eller ny till dess underbara världar, kommer Super Mario Bros 3 till Nintendo 8-bitars att erbjuda dig timmar av roligt och utmanande spel. Ta kontroll över Mario och Luigi och ge dig ut på ett äventyr för att rädda prinsessan Peach och besegra den onde Bowser en gång för alla.

Med Super Mario Bros 3 får du inte bara tillgång till ett av de mest älskade spelen någonsin, utan också en del av spelhistorien och en chans att skapa nya minnen som kommer att vara med dig för alltid. Dyk in i denna fantastiska värld av plattformsspel och upplev det klassiska äventyret igen med Super Mario Bros 3 till Nintendo 8-bitars.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 629539193

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Super Mario Bros 3 (Begagnad)

Pris

249 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?