Beskrivning

Terminator 3: Rise of the Machines är ett actionspel baserat på den populära filmen med samma namn och tar spelaren med på en adrenalinfylld resa genom en postapokalyptisk framtid. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva den spännande och explosiva världen av Terminator till ett överkomligt pris.

I Terminator 3: Rise of the Machines tar spelaren rollen som en motståndskämpe i kampen mot den ökända Skynet och dess armé av dödliga terminators. Spelet erbjuder en mängd olika uppdrag och stridssekvenser där spelaren måste använda vapen, fordon och taktik för att överleva och bekämpa fienden.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den intensiva och actionfyllda atmosfären i Terminator 3: Rise of the Machines till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, science fiction eller bara letar efter en spännande och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, häftiga stridsscener och autentiska Terminator-upplevelse tar Terminator 3: Rise of the Machines spelaren med på en resa genom en värld av kaos och kamp. Ge dig ut på strid, bekämpa terminators och gör dig redo att rädda mänskligheten med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 630114764

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Terminator 3 Rise of the Machines (Begagnad)

Pris

99 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?