Beskrivelse

Oversat af

Ny färg direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Zoggrok Anvilsmasha är en legend bland Ironjawz, för han har bemästrat konsten att hamra på Waaaghs destruktiva kraft! till järn, sten och ben. Tillsammans med Klonk, hans klippbrynssnurra, använder Zoggrok sina "bashin"-verktyg för att kanalisera Gorkamorkas kraft till orrukernas vapen som samlats runt honom. Dessa grönglödande knivar dunkar av vrede, ivriga att släppa lös sin rasande energi i strid.

Detta flerdelade plastpaket bygger Zoggrok Anvilsmasha, en berömd orruk-järnsmed åtföljd av Klonk, hans sällskapsdjur. Zoggrok vadar in i striden med sin skallekrossande basha, en tung hammare som är bra för att slå både på metall och ansikten. Han kan också vara beväpnad med en uppsättning skarptandade grunta-tång, eller en avdelningskrossande choppa som krossar skyddande charm. Han bär ett metallbearbetningsförkläde över sin tunga rustning, laddad med verktyg, och till och med hans käke har en rå metallprotes av Zoggroks eget tillverkning.

Klonk ansluter sig till Zoggrok i både slagsmål och smedjan, och använder sin härdade, fjällpläterade, märkligt formade skalle för att ramla fiender... eller tillhandahålla ett improviserat städ.

Detta kit består av 20 plastkomponenter och kommer med en Citadel 50 mm rund bas och en Citadel 25 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda dessa miniatyrer i dina spel av Warhammer Age of Sigmar är tillgängliga som en gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 611901146

Visninger 391

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Zoggrok Anvilsmasha Orruk Warclans Warhammer Age of Sigmar

Pris

305 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 980 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?