Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Det sägs att det är förbannat att höra en Dire Wolfs ylande. Dessa odöda lupiner är outtröttliga jägare, och när de äntligen kör sitt byte till marken ser deras kraftfulla käkar till att dödandet verkligen kommer snabbt.

Dire Wolves är en snabb Battleline-enhet som förtjänar en plats (eller några få platser) i varje Soulblight Gravelords-armé. De slår hårt mot anfallet, vilket gör dem till det perfekta valet för att trakassera och distrahera din fiende eller överväldiga dem med siffror.

Satsen består av 74 plastkomponenter, med vilka du kan montera 9 Dire Wolves och 1 Doom Wolf. Dessa modeller levereras med 10x Citadel 60mm ovala baser.


Glöm inte att köpa till färg, lim och verktyg för att komplettera!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 629653323

Visninger 187

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Dire Wolves Soulblight Gravelords Warhammer Age of Sigmar

Pris

369 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 976 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?