Beskrivning

*** Varmt välkommen in till mina auktioner, handla tryggt, se mina omdömen ***

PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE - HELT NYTT!

PlayStation 5 +Call of Duty Modern Warfare III-paketet inkluderar nästa generations PS5-konsol som erbjuder dig en 4K- och 8K-upplösning, 120 fps och en omdesignad DualSense-kontroller som ger dig ännu bättre haptisk feedback. Dessutom innehåller paketet en Call of Duty Modern Warfare III och Lockpick Operator Pack-voucher så att du kan börja spela direkt.

Call of Duty Modern Warfare III-paket:
Direkt efter att du har kopplat in din nya PS5 kan du hoppa direkt in i Call of Dutys spännande värld med en gripande enspelarkampanj och en uppslukande multiplayer-upplevelse. (PlayStation Plus krävs). Alla 16 lanseringskartor från originalet Modern Warfare 2 (2009) har moderniserats med nya lägen och spelfunktioner och kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen.

- Nya Ground War-kartor med innovativa lekplatser och den episka återkomsten och utvecklingen av det populära War Mode som först debuterade i 2017 års Call of Duty: WWII.
- Över 12 helt nya 6v6-kartor kommer att driva livesäsonger efter lanseringen.
- Modern Warfare® Zombies (MWZ) berättar en ny Treyarch Zombies-berättelse med uppdrag, kärna Zombies-funktioner och hemligheter att upptäcka.

Bearbetnings- och grafikkraft
Nästa generations fotorealistiska grafik möjliggörs av en kombination av komponenter som designades specifikt för behoven hos Playstation 5. Denna kraft tillhandahålls av anpassad AMD Ryzen Zen 2 x86-64-processor som har åtta kärnor/sexton trådar konfiguration körs på en variabel frekvens på upp till 3,5 GHz och AMD Radeon RDNA-2-baserad grafik som körs på en variabel frekvens på upp till 2,23 GHz (36 CU, 10,3 TFLOPS) med stöd för sann Ray-Tracing Acceleration. Systemet åtföljs av supersnabbt 16 GDDR6 RAM med 448 GB/s bandbredd.

4K och 8K underhållning
Playstation 5 klarar av 4K UHD (upp till 120 Hz) och 8K 4320p-utgång. Så oavsett innehåll, vare sig det är videospel eller filmer, kan du vara säker på att du får en så tydlig bild som möjligt.

HDR-stöd
Tack vare high dynamic range imaging-teknik kan användare med HDR-aktiverade TV-apparater njuta av djupare kontrast, levande färger och mer realistiska miljöer i kompatibla spel och annat innehåll.

Anpassad ultrahöghastighets SSD
Ingen mer obehaglig väntan på att spel ska laddas, Playstation 5 inkluderar anpassad ultrahöghastighets 825 GB SSD med upp till 5,5 GB/s läshastighet, som ger en nästan omedelbar laddning och snabbare installationstider för spel och patchar. Det är nu möjligt att återgå till spelet på bara några sekunder efter att du har startat upp konsolen.

DualSense trådlös handkontroll
Känn att du är inne i spelet och har fullständig kontroll med en helt förnyad och förbättrad DualSense trådlös handkontroll. Vibrationstekniken för haptisk feedback tillsammans med adaptiva triggerknappar (R2/L2) ger dig detaljerad sensorisk feedback som simulerar dina handlingar i spelet. Föreställ dig att du bromsar kraftigt i en racerbil, drar en båge eller orsakar massiva explosioner som projiceras på dina händer för att du verkligen ska bli uppslukad av dina leksessioner. Styrenheten har också ett uppladdningsbart batteri, större pekplatta, sexaxligt rörelseavkänningssystem, ljudutgång, USB-C-port, inbyggd mikrofon och högtalare.

Tempest 3D AudioTech
Tempest 3D AudioTech är en dedikerad ljudbearbetningsmotor som kan skapa tredimensionellt surroundljud med hundratals ljudkällor, som kan producera en känsla av ljud som kommer från alla håll, som om du skulle transporteras till någon annan värld. Och det bästa av allt, du kan njuta av det via eterhörlurar eller dina TV-högtalare i spel som stöds.

Redo att agera
Playstation 5 gör att spel kan laddas ner eller uppdateras i bakgrunden, eller till och med i standby-läge. Du behöver inte längre vänta på långa speluppdateringar. Du kan börja spela direkt efter att en bråkdel av speldata har laddats ner. PlayGo-funktionen laddar ner resten av spelet i bakgrunden medan du spelar.

Dela med dig
Visa upp dina episka triumfer med en knapptryckning. Tryck helt enkelt på knappen Skapa på handkontrollen, skanna igenom de sista minuterna av spelet, tagga det och återgå till spelet - videon laddas upp medan du spelar. Playstation 5-systemet förbättrar också socialt tittande genom att göra det möjligt för dig att sända ditt spelande i realtid.

Anslutning:
- HDMI 2.1 med 4K 120 Hz, 8K, VRR-utgång
- 1x USB-C 3.2 Gen2 (framsida)
- 2x USB-A 3.2 Gen2 (baksida)
- 1x USB-A 3.2 Gen1 (framsida)
- Gigabit LAN Ethernet-port
- Wi-Fi-ax och Bluetooth 5.1

I lådan
- PlayStation 5-konsol
- DualSense™ trådlös handkontroll
- Bas
- HDMI-kabel
- Nätsladd
- USB-kabel
- Tryckt material
- ASTROs PLAYROOM (Förinstallerat spel. PS5-konsolen kan behöva uppdateras till den senaste versionen av systemprogramvaran. Internetanslutning krävs.)
- Call of Duty: Modern Warfare III och Lockpick Operator Pack-voucher

Helt nytt i plomberad originalkartong!


Inköpt via Elgiganten: 2023-12-22
Kvitto medföljer.

Nypris idag enligt Prisjakt: 8390kr


Varan ska betalas inom 3 dagar efter auktionens sluttid.

Ditt köp kommer att skickas inom 5 vardagar efter erhållen betalning.

Skulle det vara några problem så hör av er, oftast går det då att lösa.

Lycka till i auktionen och tack för att du handlar !

Med vänlig hälsning

Bobo38

*Ta gärna en titt på mina övriga auktioner för ännu fler produkter och bra erbjudande *

Objektsnr 631586113

Visningar 187

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 22:17

PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE PS5 COD MW3 NY & PLOMBERAD

Ledande bud

|

3 050 kr

Slutar om

Bobo38

Eslöv, Sverige

5.0

Bobo38

Verifierad

Toppsäljare

1 973 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?