Beskrivning

Denna auktion avser en frimärkssamling med postfriska svenska frimärken i samlarskick insatta i kronologisk ordning i insticksfickor / albumfickor sorterade och uppmärkta årsvis. Auktionen avser två gröna SAFE album med SAFE albumblad i olika storlekar och postfriska frimärken som kan användas till brevporto.

Albumet innehåller en frimärkssamling med postfriska svenska frimärken i samlarskick insatta i grönt SAFE album i kronologisk ordning från år 1984 fram till och med år 1998. Samlingen är komplett och innehåller dessutom flera dubbletter, se exempel utvalda bilder. Endast en liten del av samlingen finns med på bilderna. I albumet finns även 11 stycken förstadagsbrev, 23 julpost frimärken, 4 påsk frimärken, 2 turistporto, 1 ekonomi brevporto, 7 föreningsbrevporto, som ej är inräknat i nominalvärdet.

Portovärdet för de ostämplade frimärkena ligger på ca 5950kr så långt över köp nu priset 5500 kronor. Första dags brev, julpost, påsk frimärken, turistporto, ekonomi- och föreningsbrevporto, album, albumblad är inte inräknat i värdet ovan så det totala värdet av hela samlingen är betydligt högre än köp nu priset

Betalning ska ske senast dagen efter avslutad auktion. Obs lägg inte bud om du inte accepterar angiven fraktkostnad och fraktsätt.

Objektnr 632944329

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 11:31

Ostämplade frimärken rabattfrimärken brevporto eller samling 1984-1998

Utropspris

|0 Bud

4 800 kr

Slutar om

tbums

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 053 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?