Beskrivning

En planta av Zamioculcas zamiifolia variegata- en riktig raritet!

Tänk på att växter är levande ting. Under auktionens gång kan förändringar ske och växten ändrar utseende. Varje växt är unik och du får det du ser på bild - ingenting annat!

~:o:~:o:~:o:~

Betalningsalternativ
Vi använder oss av Traderas inbyggda betallösning. Vi gör inga under bordet-sälj i meddelandefunktionen, men vid efterfrågan och tillgång kan vi lägga ut nya annonser till Köp nu-priser. Hör av dig direkt till oss om det är någonting särskilt du söker - vi har kontakt med ett flertal leverantörer.

Frakt
Varorna förpackas varsamt i kartong/brevpack och eventuell jord tas bort för att lätta på vikten. Vi använder oss av PostNords brevtjänst Skicka hem samt portokod (förutsatt att vikten inte stiger över 100g).

Under vinterhalvåret (1 oktober - 31 mars) använder vi oss uteslutande av "skicka till ombud". Den högre frakten innefattar varor upp till 1kg inkl isolering och heat pack för att växterna ska må så bra som möjligt. Förväntar du dig många minusgrader där du bor rekommenderar vi att paketet väntar någon vecka innan det skickas för att se om vädret blir mildare. Vi förbehåller oss rätten att hålla paket kvar hos oss om även vi har många minusgrader för att ge växterna de bästa förutsättningarna att klara resan.

Vill du använda annan brevtjänst? Kontakta oss snarast efter vunnen annons och innan betalning skett så löser vi det! Vi skickar endast på måndagar och tisdagar för att försäkra oss om att växterna håller sig så fräscha som möjligt under leveranstiden, därför kan bearbetningstiden variera upp till 5 arbetsdagar innan vi skickar dina varor.

Återbetalningspolicy
Vi vill att alla kunder är nöjda! Är brevet skadat vid leverans kontaktas leveransbolaget. Är växten inte i förväntat skick kontaktar ni Blommor och Bina för en individuell bedömning (inom 24h efter mottagande). Växter är levande ting och saker kan hända på vägen som stressar dem.

Det är alltid en större risk att köpa växter under vinterhalvåret och Blommor och Bina står ej för handhavande fel under posthantering eller efter det att kunden hämtat ut paket.

Kika gärna på våra andra annonser - vi samfraktar givetvis!

Innehar F-skattsedel.

Objektsnr 628394681

Visningar 160

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 20:30

Variegerad garderobsblomma | ZZ-plant | Zamioculcas zamiifolia variegata

Slutpris

|

329 kr

Auktionen är avslutad

Sydney73 vann auktionen

Blommorochbina

Holmsund, Sverige

4.9

Blommorochbina

Företag

Toppsäljare

128 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?