Beskrivning

Viktig fraktmeddelande! Eftersom jag för tillfället studerar utanför Sverige kommer denna unika Philodendron Golden Dragon 'Mint' att skickas direkt från Tyskland(Hamburg). Den kommer säkert via UPS, omsorgsfullt förpackad med en värmepackning som garanterar 72 timmars värme under transporten.

Växtens Höjdpunkter:

  • Fängslande Variering: Varje blad är ett unikt konstverk med en frodig väv av grönt och minttoner som kommer att fånga blicken och förtrolla.
  • Imponerande Bladverk: Denna växt stoltserar med stora, hjärtformade blad, vilket skapar en slående visuell effekt i vilken miljö som helst.
  • Livfull Växt: Känd för sin tålighet och snabba tillväxt är denna Philodendron lika robust som den är vacker.
Auktionsdetaljer:

Jag är glad över att erbjuda Philodendron Golden Dragon 'Mint' för auktion. Denna fantastiska exemplar är perfekt för alla entusiaster som ser fram emot att uppgradera sin inomhusträdgård med en växt som kombinerar exotisk skönhet och enkel skötsel.

Omsorg och Fraktförsäkran:

  • Omtänksam Förpackning: Din växt kommer att vara noggrant säkrad och skickas med en värmepackning som varar i 72 timmar, vilket säkerställer att den hålls varm och skyddad mot kyla.
  • Flexibel Frakt: Om du vinner denna auktion och föredrar en alternativ fraktmetod, tveka inte att kontakta mig. Jag är öppen för att diskutera andra alternativ för att möta dina önskemål.
Missa inte denna chans att lägga bud på och kanske bli ägare till denna fantastiska Philodendron Golden Dragon 'Mint'. Oavsett om det är för personlig njutning eller som ett framträdande stycke i din samling, kommer denna växt säkert att glädja med sin livfulla variering och dynamiska tillväxt. Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 628436514

Visningar 439

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 20:17

Skickas direkt från Tyskland(Hamburg) - Philodendron Golden Dragon 'Mint'

Ledande bud

|

2 894 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

SunnyGreenForest

Abisko, Sverige

5.0

SunnyGreenForest

Verifierad

Toppsäljare

412 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?