Beskrivning

Du budar på två syskonstjärnalökar med omkring 1-2 blad vardera. Lökarna är vardera omkring 1,2-2,0 cm och stjälk med blad mäter 0,5-0,8 dm. Observera att bilderna endast är på moderplantan som en av dess bebisar/sticklingar kommer tas ifrån. Se alla små skott som är på väg att titta upp. Se även alla de nu överblommade vitablommiga blomstänglar som hänger. Jordrotad.
Jag packar väl med bubbelplast eller hård kartong.

Skötselbeskrivning: Plantera liljan direkt i sandblandad jord. Löken ska delvis sticka upp över jordytan. Den trivs i sandblandad lucker jord. Snart rotar den sig ordentligt i sin nya miljö. Den vill ha lätt fuktig jord, om vintern torrare och inte torka ut helt. Gödning under växtsäsong ca 1 ggr/månad. Vill stå ljust, gärna i sol. Snart förökar den sig till många små lökar, som kan delas. Trivs den så blommar den även gärna ymnigt. Latin: Ledebouria socialis.

Vinnarbrev skickas ut med instruktioner om betalning. Vill du köpa fler fröer, eller plantor samfraktar jag naturligtvis! Säg då bara till! Mer känsliga plantor och rhizomer etc skickar jag endast mån-ons. Detta för att de inte ska fastna på posten över helgen. Lämnar in på postkontor om det är det bästa med tanke på vädret.Vill ha betalningen dagen innan sen kl 20.00 för att hinna packa varan. Packar dock alltid samma dag som växten skickas. Se gärna även övriga annonser - har en del filmer uppe, och mer kommer läggas upp i dagarna. Även lite barnkläder, damkläder och växter finns upplagt -samfraktar gärna, kontakta mig då om detta!

Objektsnr 628971016

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 17:53

Syskonstjärna,små skott, 2 st lökar m blad,fin lite ovanlig o dekorativ!

Såld för

35 kr
Annonsen är avslutad

kbark

Varnhem, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

995 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?