Beskrivning

"Pilea 'Sugar', det klassiska elefantörat, är en populär inomhusväxt med ursprung i Kina. Den utmärker sig med sin sockersöta variering och oregelbundna blad, till skillnad från de mer runda bladen på en traditionell Pilea. Elefantöra är relativt lätt att sköta, men det finns några viktiga faktorer att tänka på för att den ska trivas. Vissa delar av växten kan ha mycket varierad färg medan andra delar kan vara gröna med små prickar."

"Vattning: Elefantörat behöver inte mycket vatten, men det är viktigt att jorden inte torkar ut helt. Vattna växten när jorden är torr på ytan, men se till att inte övervattna. Övervattning kan leda till att rötterna ruttnar. Det är också viktigt att använda en kruka med dräneringshål för att undvika stillastående vatten.

Ljus och placering: Elefantörat trivs bäst i indirekt ljus, så undvik att placera den i direkt solljus.
Temperatur: Växten trivs bäst i rumstemperatur, mellan 18-24 grader Celsius.
Luftfuktighet: Elefantörat trivs i hög luftfuktighet, så spraya gärna bladen med vatten regelbundet.
När du får hem plantan, plantera den direkt i jord. Låt gärna jorden torka ut mellan vattningarna."
"Du bjuder på en planta, bild 2-6. Plantan skickas i en kartong med papper och bubbelplast. Rötterna är fuktade och inplastade. Jag postar mellan måndagar och onsdagar för att undvika att plantan ligger över helgen. När den är skickad ansvarar jag inte längre för hur PostNord hanterar paketet. Jag har ingen synlig ohyra, men jag rekommenderar alltid karantän.

Tänk på att hämta ut ditt paket så snart som möjligt efter att leveransen har nått utlämningsstället/brevlådan. Jag kan samfrakta för dig, så kika gärna på mina övriga auktioner.
Kom ihåg att växten är levande och kan förändras under auktionens gång!"

Objektsnr 630940682

Visningar 159

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 22:19

Pilea ’Sugar’ Elefantöra variegata planta

Slutpris

|

60 kr

Auktionen är avslutad

williamssont vann auktionen

SellyC

Mölnlycke, Sverige

5.0

SellyC

Verifierad

Toppsäljare

1 044 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?