Beskrivning

LÄS ALLT!

Du budar på en superfin stickling av denna helt magiska sort, fröis

Innehåller annonsen en exempelbild är det för att visa hur sticklingarna blir i utfärgat tillstånd om dom är bleka:)

OBS! skickas ca 7 dagar efter avslutad auktion för att ha tid att luppa mm ordentligt, Skickar alltid foto när jag lämnar in.

Alla sticklingar klipps vid packning om inte annat står i annonsen och är minst 6-7 cm men allra oftast längre , beror lite på sort. Jag klipper ALLTID sticklingen på bild och är det flera toppar väljer jag ut den som är finast.

Jag har ingen synlig ohyra, luppar regelbundet och innan jag packar.
En köpare hörde av sig ang att har hittat spinn i sin karantän, men har luppat de specifika plantorna och alla runt om utan minsta spår av ohyra. Luppar alla mina plantor regelbundet 1 ggr I veckan och innan frakt. Men oavsett är KARANTÄN a och o med nya sticklingar då man aldrig kan garantera ohyresfritt till 100% som säljare hur noga man än är.
Behandlar förebyggande med Schädlingsfrei för att minimera risken att sälja med ohyra, MEN vill dock poängtera vikten av att hålla karantän ifrån övriga plantor då sommaren och även denna årstid hålls balkong och fönster öppna och jag bar både barn och djur som vandrar in och ut där mina blommor finns.

Vinterpackar med blött papper om foten, gladpack, bubbelplast och tidningspapper som skickas I hårt brevpack. Skickar tisdagar, sker betalning senare skickas även sticklingarna senare, betalning vid vinst önskas snarast vid vunnen auktion eller MEDDELA mig i pm och kom överrens om när betalning sker då jag helst gärna slipper att jaga efter betalning.

Jag följer postnords portotabell med frimärkesfrakt och använder skicka hem/ombud, önskas till ombud MEDDELA mig i dm så jag kan korrigera frakten, köper du från annat land än Sverige följs det landets portotabell och du MÅSTE meddela mig innan du betalar. Jag köper INTE min frakt via Tradera.

Ha i åtanke att det är levande växter vi handskas med och kan efter utlagd auktion sätta knopp, få bränt blad eller tappa blad mm!

När du får dina sticklingar klipp ett nytt snitt och sätt i vatten/jord, gärna ljust men inte direkt solljus, sticklingarna kommer förmodligen bli lite hängiga efter resan vilket är helt normalt men mitt tips är att ställ dom under glaskupa eller i en uppblåst påse /avklippt petflaska för att fejka ett litet växthus då kommer dom piggna på sig fort!

Objektsnr 630313904

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 20:17

Nytt! Palettblad Coleus magiska fröis

Slutpris

|

55 kr

Auktionen är avslutad

Lindos vann auktionen

millizplantor

uddevalla, Sverige

5.0

millizplantor

Verifierad

Toppsäljare

786 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?