Beskrivning

En stor planta av 'Snow Queen', en underbar hibiskushybrid med vitspräckliga blad och sirliga röda blommor med vackert fransade kronblad. De två sista bilderna är på när den blommar. Riktigt fin etablerad planta, som blivit beskuren årligen och fått en fin buskig form. Den bara längtar efter en solig hörna hemma hos dig!

Den här plantan har bott hos mig i ett par år och fått växa till sig. Jag har flera plantor av Snow Queen och behöver mer utrymme, därför behöver jag sälja den största av dem.
Observera att krukan inte ingår, utan jag skickar växten utan kruka (frakten hade blivit nästan det dubbla annars, då krukan väger mycket mer är växten).

Hibiskus vill stå i soligt läge, gärna söderfönster eller annat ljust fönster, och dricker mycket vatten när det är soligt och varmt. På sommaren går det bra att ställa krukan utomhus. Låt jorden torka upp lätt mellan vattningar, men som med de flesta växter vill hibiskus så klart inte stå badande i vatten.

Vid omplantering är det viktigt att som med alla växter inte välja en överdrivet stor kruka utan att öka krukstorleken någon/några centimeter i taget, för att rötterna ska hinna med att reglera fuktigheten i krukan och inte "drunkna".

Jag skickar med Postnords spårbara frakt till ombud, och skickar endast på måndagar för att växten ska behöva spendera så lite tid som möjligt i paket. Obs. Skickas utan kruka!

Objektnr 632522584

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:15

Hibiscus 'Snow Queen' | Variegerade blad | Röda blommor | Stor etablerad planta

Utropspris

|0 Bud

280 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?