Beskrivning

Säljer 10 frön av luktärt "Unwin´s striped". En läckert spräcklig, doftande luktärt i vitt/rosa/rött. Högväxande med långa stjälkar och många blommor på varje stjälk. Växthöjd 150 cm. Denna sort blir ny för oss i år. Så lyxigt att plocka med sig in en bukett med luktärtor, då man tar kvällen från trädgårdsarbetet.
Jag sår många olika sorters luktärtor varje år, dels till mig själv och bland annat till min gamla Mamma som är synskadad. Luktsinnet har hon kvar och hon njuter lika mycket varje år, då jag planterar luktärtor i en tripod hos henne och i två stora krukor. Det är hon som har lärt mig att älska luktärtor. Vi hade alltid doftande luktärtor som klättrade i en spalje utefter en västervägg i mitt föräldrahem och framför dem som en list till rabatten sådde Mamma Prins Gustavs öga i kornblått i mängder....makalöst vackert. Jag har fortsatt med det i vuxen ålder. Vad skulle sommaren bli utan luktärtor?
Odlingsråd: Jag odlar efter Cecilia Wingårds tips (blomstersafari.se)
Bild från fröföretaget, då jag inte hittar några egna foton

OBS! Enbart ett porto oavsett hur många fröpåsar du köper! Önskar du flera fröer av en sort, så säg till så lägger jag upp flera.

Ifall du vill ha samfrakt så avvakta med att betala tills du har köpt de fröpåsar du vill ha. Jag fotar alltid brevet i samband med att jag lägger det på lådan, så kommer inte ditt brev fram så skickar jag fotot till dig. Vill du vara ännu säkrare på att post Nord inte slarvar bort ditt brev kan du meddela mig det och lägga till mellanskillnaden för att få spårbar tjänst. Då skickar jag fröerna i kartong.

Var vänlig läs övrig information om "Mor Leenas auktioner" under "SÄLJARENS ALLA ANNONSER" innan du budar!

Objektsnr 628109274

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 09:09

LUKTÄRT "UNWIN´S STRIPED" LÄCKERT VIT/RÖD/ROSA SPRÄCKLIGA, DOFTANDE BLOMMOR

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

Siigrid vann auktionen

Mor Leena

Arvika, Sverige

5.0

Mor Leena

Verifierad

Toppsäljare

1 420 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?